Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba sevgili dostlar
World of tanks oyuncularinin yakindan tanidigi alp ustat yani Ozhman, kendi kanali uzerinden motovlog videolarina basliyor. Ilk videolar geldi. bence ilk videoya gore gayet basarili olmus izlemenizi tavsiye ederim.
Bu LİNK ten izleyebilirsiniz.
LİNK
merhaba dostlar
yukarıda verdiğim linkteki ürün hem diz hem dirsek hem omuz korumaya kullanılabilen bir ürün mü? yani dirsek ve omuz için bu üründen alsam ikisine de takabilirmiyim?
birde ürün hakkında kalite bilginiz varmı
teşekkürler
kaynağına geldik :bounce:
mondial rx3i evo denedik valla sırıtmadı :cherry:
bir pınarhisar molası
sonra devam yola
toplamda 169 km yol yaptık sağlam rüzgarlara rağmen ama güzel geçti :cat: güzel geçen anılar paylaşılınca daha güzel olur. inşallah daha çok gezeriz de paylaşırız.
merhaba
her cc yükselten gibi bende tüm modelleri derin derin incelemekteyim. ancak bir sorunum var; motosiklet boyut ölçüleri yani
UZUNLUK/GENİŞLİK/YÜKSEKLİK ölçüleri yazılırken neye dayanarak yazılıyor, bu ölçüler makinenin neresinden neresine ölçülerek veriliyor. malum ben biraz uzun ve...
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10153341697163433&id=601738432&set=a.494238423432.266013.601738432&ref=m_notif¬if_t=comment_mention
Bilenlerimiz vardır elbet, ben bilmiyordum bilmeyen varsa işine yarar diye paylaştım guzel bir bilgi
Merhaba arkadaşlar
benim aklımda şehrimdeki kurye firmalarından bir motosiklet almak niyetindeyim ( tabiki cbf 150 ) bu motoru alıp adam etsem beni üzermi yada neden kurye motorlarından uzak duruyoruz? iyi bir bakımla şahinler bile adam olurken koca honda neden olamıyor :)
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak herhangi bir chopper modeli uzun şase yapmak mümkünmüdür? mümkünse ne yapmam gerekli?
cevaplar için şimdiden teşekkürler
Merhaba dostlar adim sezgin 32 yasindayim motosiklet kullanirdim ama sadece sevda olarak kalmisti simdiler mondial drift ile basladim ama buyutmeyi dusunuyorum ve arastirma yaparken sitenizde cok faydali paylasimlar yapildigini gordum. Umarim birbirmizle faydali hos sohbetler yapma firsati buluruz.