uzun şase chopper

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak herhangi bir chopper modeli uzun şase yapmak mümkünmüdür? mümkünse ne yapmam gerekli?

cevaplar için şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak herhangi bir chopper modeli uzun şase yapmak mümkünmüdür? mümkünse ne yapmam gerekli?

cevaplar için şimdiden teşekkürler

Uzun şase derken? rake ten mi bahsediyorsun ? yoksa hardtrail ? biraz araştır nasıl birşey istedğini düşün olurmu olmazmı konuşalım :)
trail2.jpg

acmetriumph1.jpg

açıkçası tam terim nedir bilmiyorum ama sıkıntımı anlatayım. benm boyum 2 mt ve her motor bana olmuyor ufak geliyor. regal raptor spyder işimi görecek 2600 mm boy var alete ama hatundan izin alamadık 6 7 bin ona vermeye :D bende düşündüm ki 2200 2300 lerde bir motor alıp boyunu uzatabilsem belki işimi görür ama olurmu olmazmı bilemedim.

sanırım ön maşanın uzunluğundan bahsediyorsunuz yaptırmak mümkün ama nasıl olduğu hakkında bi fikrim yok okulda bi arkadaşım seyhan 150 motorunun ön maşasını uzattırmış chopper gibi görünüyordu görüntü güzeldi :mrgreen: 2 milyara ise böyle hali hazırda bi motor yok alabileceğiniz belki çinliler olabilir crown 250 falan var bi bakın derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar