Arama sonuçlarınız

1. sezgingulmez

Yeni bir motovlog

Merhaba sevgili dostlar World of tanks oyuncularinin yakindan tanidigi alp ustat yani Ozhman, kendi kanali uzerinden motovlog videolarina basliyor. Ilk videolar geldi. bence ilk videoya gore gayet basarili olmus izlemenizi tavsiye ederim. Bu LİNK ten izleyebilirsiniz.
  2. sezgingulmez

diz dirsek omuz koruma yardım

LİNK merhaba dostlar yukarıda verdiğim linkteki ürün hem diz hem dirsek hem omuz korumaya kullanılabilen bir ürün mü? yani dirsek ve omuz için bu üründen alsam ikisine de takabilirmiyim? birde ürün hakkında kalite bilginiz varmı teşekkürler
  3. sezgingulmez

güneşi görünce verdik yola kendimizi

kaynağına geldik :bounce: mondial rx3i evo denedik valla sırıtmadı :cherry: bir pınarhisar molası sonra devam yola toplamda 169 km yol yaptık sağlam rüzgarlara rağmen ama güzel geçti :cat: güzel geçen anılar paylaşılınca daha güzel olur. inşallah daha çok gezeriz de paylaşırız.
  4. sezgingulmez

bu nedir usta

LİNK bu geçenin ne olduğunu bilemedim nedir acep:cyclopsan
  5. sezgingulmez

motosiklet ölçüleri hk.

merhaba her cc yükselten gibi bende tüm modelleri derin derin incelemekteyim. ancak bir sorunum var; motosiklet boyut ölçüleri yani UZUNLUK/GENİŞLİK/YÜKSEKLİK ölçüleri yazılırken neye dayanarak yazılıyor, bu ölçüler makinenin neresinden neresine ölçülerek veriliyor. malum ben biraz uzun ve...
  6. sezgingulmez

can sıkıcı haber

çorlu da motosiklet kazası akşam akşam canımı sıktı haber ama arkadaş ölümü davet etmiş. Allah rahmet eylesin ne diyeyim bilemedim
  7. sezgingulmez

kanuni gt 170 satılık

ilan için BURAYA tıklayınız ilanda herşey yazıyor çok güzel makine her bakımını özenle yaptırdım ama gözü başka motora diktim bu yüzden satıyorum :)
  8. sezgingulmez

Ah bu otomatik düzeltme yokmu :)

sabah sabah gülün azıcık :cherry:
  9. sezgingulmez

sensin saygılı

sensin saygılı abi kadına direksiyon verirsen böyle saçmalar işte :D kahkaha attım yeminlen :cherry::cherry:
  10. sezgingulmez

Bilgi paylaşımı

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10153341697163433&id=601738432&set=a.494238423432.266013.601738432&ref=m_notif&notif_t=comment_mention Bilenlerimiz vardır elbet, ben bilmiyordum bilmeyen varsa işine yarar diye paylaştım guzel bir bilgi
  11. sezgingulmez

kurye motorları adam edilirmi?

Merhaba arkadaşlar benim aklımda şehrimdeki kurye firmalarından bir motosiklet almak niyetindeyim ( tabiki cbf 150 ) bu motoru alıp adam etsem beni üzermi yada neden kurye motorlarından uzak duruyoruz? iyi bir bakımla şahinler bile adam olurken koca honda neden olamıyor :)
  12. sezgingulmez

uzun şase chopper

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak herhangi bir chopper modeli uzun şase yapmak mümkünmüdür? mümkünse ne yapmam gerekli? cevaplar için şimdiden teşekkürler
  13. sezgingulmez

Tekirdag dan selam herkeze

Merhaba dostlar adim sezgin 32 yasindayim motosiklet kullanirdim ama sadece sevda olarak kalmisti simdiler mondial drift ile basladim ama buyutmeyi dusunuyorum ve arastirma yaparken sitenizde cok faydali paylasimlar yapildigini gordum. Umarim birbirmizle faydali hos sohbetler yapma firsati buluruz.