Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün kardeşim dediğim adam motosiklet uzerinde can verdi. Olayi tam bilmiyorum gorenlerin anlattigina göre seridinden ilerlerken servis araclarindan biri arkadan vurup altina almis mekanin cennet olsun canım kardeşim
Normalde şeritten gitmezdi aralardan kacardi dun bana dediki, yarin...
Bugün sinyal kullanmadan şerit değiştiren birini ışıklarda yakaladım cama tıklattım camı açtı.
Konuşma bu şekilde oldu;
-Neden sinyal kullanmıyorsun kardeşim?
+Nereye gideceğim kimseyi ilgilendirmezde ondan.
:mrgreen:
diyecek söz bulamadım adama :queen:
Araç beyaz şahin. Modifiye falan yoktu...
Yenibosna yan yoldan çıkmıştım sefaköy'e doğru gidiyordum. Yanımda kuzenim vardı.
Önümde kahverengi doblo ilerliyordu motosiklet araba ile bariyer arasından geçerken üstüne kırdı motosikletlinin. Motosiklet sürücüsü sakin biriymiş birşey demedi gitti ama benim içime oturdu onun o hareketi...
Şubat ayında olan fuarda suzuki'nin standında genç bir arkadaşımız çalışıyordu. Belki hatırlayanlar vardır hayabusanın üstüne oturtmuşlar arkadaşı, göz kulak oluyordu alete :queen:
Yanlış bilgi almadıysam nisan ayında da fuar olacakmış. Fuarda herhangi bir standta çalışmak için nereye...
Hyosung gt250r kullanıyorum.
Ebay'den two brothers egzoz almayı düşünüyorum. Aklıma takılan soru sadece tüp alsak ne gibi + ve -'leri olur? Komple set değiştirmek gerekir mi?
Günde 10km ve yılda 1 kez 700km yol yapıcam.
Hız benim için önemli değil max. 150 yeterli bana. Şehirler arası yollarda 150 basarım anca dediğim gibi yılda 1 kez :mrgreen:
2. el gt250r alıcaktım max 10 bin km, bmw f650gs'yi görünce aklım karıştı ne yalan söyleyeyim :queen:
Arazi endurosundan...
Nasıl bi psikoloji ile ybr bu hale getirilebilir :queen:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-arabayla-takas-olur-keyfe-keder-153411575/detay
250cc sıvı soğutmalı
12000 RPM'de 38.50bhp güce 9500RPM'de 23nm maksimum torka sahip
4 valf DOHC tek silindir motor ve motorun kuru ağırlığı 134 kg
250cc motosiklette 38hp olması ilginç geldi. Fiyatı 13bin üstü olur bence :mrgreen:
Frenler yoksa durum kötü azrail ile karşılaşabiliriz :queen...
Motosiklet hevesim 2 yıl önce başladı. Motosiklet fuarına gitmek hiç nasip olmadı. inşallah bu sene gidip bi motosiklet alacağım ama biletler nereden alıyor fiyatları nedir bilgilendirirseniz sevinirim :)
Yılda 1 kez gidiş geliş toplam 500km yol yapıcam.
Motosiklet ile yılda en fazla 8000km yaparım.
Benim için önemli olan yedek parçasının ucuz olması ve sorun çıkarmaması.
Hız önemli değil maximum 140 olsa yeter.
Asya major çok sorun çıkarır mı? Yedek parça fiyatları nasıldır?
İlk motorum olacak...
Bankadan motosiklet almak icin kredi cekebiliyormuyuz? Hiç bir yerde net bir cevap bulamadım. Örnek olarak diyelim motosiklet 8000 tl 9000 tl kredi çekebilir miyim? Malum ekipmansiz yola cikmak intihar etmekle eşdeğer :)