2. el motosiklette kredi cikiyor mu?

Bankadan motosiklet almak icin kredi cekebiliyormuyuz? Hiç bir yerde net bir cevap bulamadım. Örnek olarak diyelim motosiklet 8000 tl 9000 tl kredi çekebilir miyim? Malum ekipmansiz yola cikmak intihar etmekle eşdeğer :)

çok güzel bir konu olmuş bende merak ediyorum ayrıca

0 motor almak icin 5 bin tl kredi vermeleri için ne gibi şartlari var acaba sigortalı olarak çalışıyorum ?

2. el motor için ihtiyaç kredisi çekebilir siniz. Eğer araç kredisi çekerseniz (ki 2. el araba ve motorlara veriyorlar mı bilmiyorum) bildiğim kadarıyla rehinli oluyor araç. Tabi ihtiyaç kredisi oranları daha yüksek.

araç kredisinin faizi daha fazla. Ben şahsen ihtiyaç kredisi çektim. Çekeceğim miktarın aynını araç kredisi olarak çekseydim daha fazla ödiyecektim

3 kere ihtiyaç kredisi çektim deniz banktan... Keşke hiç bulaşmasan krediye...

Teşekkür ederim cevap veren herkese.
Krediyi babam çekecek bende babama odicem. Babam emekli ve sigortalı çalışıyor 9000 tl kredi ihtiyaç kredisi çekebilir miyiz?
Yada araç kredisi cekersek motosiklet rehinli olursa bir problem olurmu?

Bu motosiklet isi zevk ve keyif degilmidir. Hafta sonu yada bos zamanlarda biniceksiniz. Sahsi fikrim ben o motoru taksitle aldiktan sonra ona keyifle binip gezemem ki aman derim binmiyeyim de taksidi oderken zorlanmiyayim derim. Ama gercekten ihtiyac ve gereklilik soz konusuysa bisey diyemem. Bence biriktirip almaniz da fayda var.

motor falan hiç bahsetme yeni yıl kredisi var şimdi bankaların en düşük faiz oranına ve masraflarına ne kadar kestiklerine bak
0,85 ile çekmiştim geçen ay kasım kredisi 5.000 tl yi 5.300 olarak ödüyorum 12ay sen düşün.(Vakıfbank yalan yok 20-25 tl dosya masrafı kesmişler.)

motor falan hiç bahsetme yeni yıl kredisi var şimdi bankaların en düşük faiz oranına ve masraflarına ne kadar kestiklerine bak
0,85 ile çekmiştim geçen ay kasım kredisi 5.000 tl yi 5.300 olarak ödüyorum 12ay sen düşün.(Vakıfbank yalan yok 20-25 tl dosya masrafı kesmişler.)

Doğrudur hocam yarin bankalarla bi goruseyim ama simdi almiyoruz motosikleti yaklaşık 3 ay sonra kismetse :)

Hocam üstte yorum yapanlar veriyor dedi. Sizin neye dayanarak bunu soylediginizi öğrenebilir miyiz?

İkinci el motora araç kredisi alamazsınız. Ayrıca ihtiyaç kredisi kullanırsanız araca rehin konmaz. Yılbaşına doğru bisürü banka kampanya yapar takip edip uygun olanını kullanın. 9000 tl için gerçekten hatırı sayılır bir fark vardır faizde. bu dönem çok uygun. şimdi çekip ödemeye başlarsanız avantajlı olursunuz.

ikinc,i el araç kredisi veriyorlar fakat buseferde kasko ve sigortadan kaptırıyorlar bence gi t iht,iyaç kredisi çek yada cebine göre uygun motor al ite köpeğe bulaşma

Hocam üstte yorum yapanlar veriyor dedi. Sizin neye dayanarak bunu soylediginizi öğrenebilir miyiz?

Bankacıyım da ondan :mrgreen: ikinci el taşıt kredisi var evet ama Arabalar için :) Bazı Bankalar Harley falan için belki verebilir ama 2. el taşıt kredisinde yaş sınırı 5 yıldır, faiz oranı daha yüksektir, Nakit ihtiyaç kredisi daha mantıklıdır..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar