Two brothers sadece tüp takılır mı?

Hyosung gt250r kullanıyorum.
Ebay'den two brothers egzoz almayı düşünüyorum. Aklıma takılan soru sadece tüp alsak ne gibi + ve -'leri olur? Komple set değiştirmek gerekir mi?

OFG

Hyosung için olanını aldığında hiçbir sanayi işlemi yapmadan taktırabilirsin , - olarak biraz daha fazla yakar sanırım. Performansta bildiğim kadarı ile çok büyük değişim olmuyor. Ama sesi görüntüsü hoş olur ^^

Bildiğim kadarı ile motorunuz için full sistem two brothers egzoz yok. Sadece tüp olarak uygun olanlar var, ses ve görüntüden başka +sı olacağını sanmıyorum, biraz da üst devirlerde rahatlar motor. -si de yakıt tüketimi artar belki biraz da düşük devirlerde torku düşebilir. Ne kadara alacaksınız bilmiyorum fakat tahmini kargosu vergisi ıvırı zıvırıyla 800-900 liradan aşağı gelmeyecek, eğer dyno da tekrar yakıt/hava/ateşleme ayarı yapmayacaksanız, böyle yüklü miktarda ödemeniz gereksiz, çünkü ödediğiniz paraya değecek bir fark oluşmayacak. Benim tavsiyem Tiger egzoz almanız, daha uygun bütçeye, hemde yeterli olacaktır. Yine de tercih sizin.

Tek amacım sesi biraz daha iyi çıksın.
800 Tl civarında egzoz fiyatı var. Kargo vergi vs. max 1100 tutar sanırım.
Türkiye'de egzozun sıfırı 1300 tl'den aşağı yok :pale:
Tiger'ın sesi kötü geldi :pale:
Yakıtın artması sorun değil. Birde galiba hava filtresini falan açtırtmam gerekiyormuş bunların toplam maliyeti ne kadar tutar?

İzmirde bir arkadaş var, tertemiz ikinci el ürünleri 750-800TL gibi paralara satıyor.

Sahibinden.com üzerinden kendisine ulaşabilirsiniz. En azından 250-300 lira cebinize kalır.

Ne performansta ne de yakıtta ciddi bir değişiklik olmuyor. Sadece alt devirlerde farkedilmeyecek kadar az bir tork kaybı o da varla yok arası. vidaları uymuyorsa araya flanş yaptırırsın. Flanş 100 tl civarı tutar. Arkadaştan ödünç alıp hevesimi alana kadar kullanmıştım memnundum, geri istenince hüzünle vedalaştım kendisinden :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar