Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20 yıllık motosiklet sürüş tecrübe dayanarak şunu net olarak diyebilirim ki Yamaha ve honda motosiklet modellerinden başkasını tercih etmenizi önermem. Cebimde param var diyorsan Piaggio ve vespayı önerebilirim. Onun dışında bilinmeyen, üretimi montajdan ileriye gitmeyen markaların modellerinden...
Burada montajı yapılan motosiklet markalarından uzak durun. Kaç tane gördüm saymayı unuttum. Adam sıfır motorun kablosunu bağlamadan fabrikadan çıkarmışlar.
Merhaba,
Bildiğim kadarıyla Qj motor çinde üretiliyor. Yuki motor işe motosiklet parçalarını burada montajla birleştiriyor. O yüzden yanlış montajlamadan dolayı çok sorun sıkıntı çıkarabiliyor yuki. Benim tercihim burada Qjden yana olurdu.
Geçen yaz cf moto 650 mt ile istanbul ankara arasında yaptım. Çok konforlu bir yolculuk yaşadığımı söyleyebilirim. Titreşim makul seviyedeydi. Yan çantalarının yanında gelmesi özellikle uzun depolama için harika bir özellik.