Arama sonuçlarınız

1. serto1993

Max 70 80k Japon Dışında Scooter Önerisi

Kısa bir mesafede sürüş deneyimi yaşadım. Hissiyatı kaliteli olduğunu veriyordu. Voge sr1 modelini tavsiye edebilirim.
  2. serto1993

Max 70 80k Japon Dışında Scooter Önerisi

Merhaba ikinci elde Voge scooter tercih edebilirsin
  3. serto1993

250cc maxi scooter önerisi

20 yıllık motosiklet sürüş tecrübe dayanarak şunu net olarak diyebilirim ki Yamaha ve honda motosiklet modellerinden başkasını tercih etmenizi önermem. Cebimde param var diyorsan Piaggio ve vespayı önerebilirim. Onun dışında bilinmeyen, üretimi montajdan ileriye gitmeyen markaların modellerinden...
  4. serto1993

Yamaha wr 125 x 70binde alınır mı?

Çok masraf çıkarır. Masrafı karşılayacak bütçen varsa alabilirsiniz tabi.
  5. serto1993

Yuki Taro GP2 Alınır mı ?

Burada montajı yapılan motosiklet markalarından uzak durun. Kaç tane gördüm saymayı unuttum. Adam sıfır motorun kablosunu bağlamadan fabrikadan çıkarmışlar.
  6. serto1993

QJ SRK 125 R vs Yuki Taro GP2

Merhaba, Bildiğim kadarıyla Qj motor çinde üretiliyor. Yuki motor işe motosiklet parçalarını burada montajla birleştiriyor. O yüzden yanlış montajlamadan dolayı çok sorun sıkıntı çıkarabiliyor yuki. Benim tercihim burada Qjden yana olurdu.
  7. serto1993

TRAFİK ve KASKO fiyatları

Bu sigorta fiyatları nedeniyle insanlar motosikletlere sigortasız binmeye başlayacak.
  8. serto1993

Uzun yol için motosiklet tavsiyesi

Geçen yaz cf moto 650 mt ile istanbul ankara arasında yaptım. Çok konforlu bir yolculuk yaşadığımı söyleyebilirim. Titreşim makul seviyedeydi. Yan çantalarının yanında gelmesi özellikle uzun depolama için harika bir özellik.
  9. serto1993

Mutt motosiklet iflas mı etti?

Bu gidişle bütün piyasayı çinliler ele geçirecek gibi duruyor.
  10. serto1993

lastik ısıtmak

Merhaba basit ve etkili yöntem, Hızlan ve fren yap. Bunu tekerlerin ısındığını düşündüğün ana kadar 1 kaç kere devam ettir.
  11. serto1993

NK 250 2024 ile 2025 arasında fark

Motosikletin tasarımsal tarafından bir farkını göremedim ben.
  12. serto1993

İlk Kez Motorsiklet Sürmeye Başladığınızda Viraja Yatmaktan Korktunuz mu?

Özellikle scooter sürerken motosikleti yatırırken çok korkuyordum.
  13. serto1993

Motosiklet Çevirmesinde Fotoğraf Çekimi Uygulaması

Merhaba polise göre değişiyor sanırım. Bazı çevirmelerde polisler bir şey demezken bazı polisler uyarı yapabiliyor.

Yeni mesajlar