QJ SRK 125 R vs Yuki Taro GP2

Merhabalar oğluma bu iki motordan birini almayı düşünüyorum.
Yaşı 16 ve A1 ehliyeti var ancak bu ikisinin arasında ne o karar verebiliyor ne ben sizlerin önerisi nedir.

( Farklı model Duke 125 benzeri naked veya racing önerilerinize açığım. ) ::blusssh:

O Çin çöplerine para verene kadar sıfır cb125f almak daha iyi olur. Şekilli şukullu değil ama 16 yaşındaki birisi için tam motosiklet öğrenmelik alet. Şekilli olacak deniyorsa markalar tercih edilmediği için yıllardır 125cc sınıfına düzgün bir şey getirmiyor olanlar da dehşet pahalı. Çinlilere bulaşmayın. 2 seneye adı sanı unutulup yağ filtresini bile bulamayacağınız motorlar bunlar.

Son düzenleme:
Motosikleti
V-Strom 800 DE
İlk motor illa düşecektir, ben olsam karenajlı motordan kaçınırdım. Naked modeller sanki alışması, tecrübe kazanması için de daha iyi gibi.

Yuki'ye hiç bulaşmayın bence. qj güzel motor bu aralar sık sık görmeye başladım sağlamlığını bilemem. Benelli 125s bakabilirsiniz 2. el fiyatları baya düşmüş. Mondial drift l tavsiyesi gelecektir mutlaka kulak asmayın pişmanlıktır.

Merhabalar ben de 16 yaşındayım yuki gp2 ile başladım. Lafı uzatmadan söylemek gerek racing tipi motorun kullanımı naked a göre biraz daha değişik ve zor. Yuki gp2 bence racingler arasında alınabilecek en zor motor a1 ehliyetiyle. Ben artık öğrendiğim için çok çok keyif alıyorum çünkü aynı zamanda en hızlı 125cc ama ilk aylar zorlanabilir kullanırken. Srk125 top speedi 122 olan hafif, güç sorunu olmayan bir motor. Kullanımı eminim daha kolaydır, ama biraz öğrendikten anayollara çıktıktan sonra gücü yetersiz gelebilir çünkü bırakın hız yapmayı sollamak için de güce ihtiyacımız var. Diğer modellere bakacak olursanız, benim hayalim r125 Di. Zaten normalde de r125 alacaktık biz de ama gp2 yi test ederken kaza yaptığım için almak zorunda kalmıştık. Japon motorları evet daha pahalı ama hakkını veren makinalar. Benim kullandığım gsxr benim için o gün dünyanın en keyifli motoruydu, ama gerçek hala gp2 nin en güçlüsü olduğu. Gp2 hakkında merak ettikleriniz varsa anlatırım

Merhaba,

Bildiğim kadarıyla Qj motor çinde üretiliyor. Yuki motor işe motosiklet parçalarını burada montajla birleştiriyor. O yüzden yanlış montajlamadan dolayı çok sorun sıkıntı çıkarabiliyor yuki. Benim tercihim burada Qjden yana olurdu.

Merhaba,

Bildiğim kadarıyla Qj motor çinde üretiliyor. Yuki motor işe motosiklet parçalarını burada montajla birleştiriyor. O yüzden yanlış montajlamadan dolayı çok sorun sıkıntı çıkarabiliyor yuki. Benim tercihim burada Qjden yana olurdu.
Ben aldığımdan beri arıza sorun yaşamadım hiç, servisi de çok sorunlu gibi değil bakımları için götürdüğümğzdede yardımcı oldular baya. Qj alalım da Qj cidden güçsüz kalıyor bence gp2 alınmadığına pişman olunur. Ayrıca qj lerin bazılarında abs yok insanlar bilmeden alıyor özellikle yeni başlayanlar için çok çok kötü bir durum.

Merhabalar ben de 16 yaşındayım yuki gp2 ile başladım. Lafı uzatmadan söylemek gerek racing tipi motorun kullanımı naked a göre biraz daha değişik ve zor. Yuki gp2 bence racingler arasında alınabilecek en zor motor a1 ehliyetiyle. Ben artık öğrendiğim için çok çok keyif alıyorum çünkü aynı zamanda en hızlı 125cc ama ilk aylar zorlanabilir kullanırken. Srk125 top speedi 122 olan hafif, güç sorunu olmayan bir motor. Kullanımı eminim daha kolaydır, ama biraz öğrendikten anayollara çıktıktan sonra gücü yetersiz gelebilir çünkü bırakın hız yapmayı sollamak için de güce ihtiyacımız var. Diğer modellere bakacak olursanız, benim hayalim r125 Di. Zaten normalde de r125 alacaktık biz de ama gp2 yi test ederken kaza yaptığım için almak zorunda kalmıştık. Japon motorları evet daha pahalı ama hakkını veren makinalar. Benim kullandığım gsxr benim için o gün dünyanın en keyifli motoruydu, ama gerçek hala gp2 nin en güçlüsü olduğu. Gp2 hakkında merak ettikleriniz varsa anlatırım
hocam merhablar hala gp2 mi kullanıyorsunuz memnunmusunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar