serkany kullanıcısının son içeriği

1. serkany

Genç öğretmenin motosiklet tutkusu sonu oldu

Gözünüzü seveyim dikkat edin... Havaların soğuması ile birlikte ,asvalt kalitesi düştü , Ek olarak ,yer yer yağmur yağması sonucu tarlalar çamur oldu bu tarlalara giren traktörler ise o çamuru önce tekere sonra yollara taşıma ya başladı.. Aynı zamanda hasat mevsimi olduğu için daha çok traktör...
  2. serkany

Kapatılan konu

Dün polis denetimi diye bir konu vardı neden kapatıldı? Çok güzel bir konuydu ,Hatta İnsanların toplumu rahatsız etmemesi gerektiği hakkında paylaşımlarda bulunuluyordu..
  3. serkany

Kaza Bilgisi

Merhaba , Dün öğleden sonra saat 13:45 gibi Sultan beyli bölgesinde TEM de bir sukuter doblo tarzı araca vumuş , Olayda ben sadece araçları gördüm, arabanın resmen haşatı çıkmış scotter söylemiyorum zaten o zaten akardiyon gibi olmuş katlanmış Kaza hakkında bilgisi olan gören var mı...
  4. serkany

Siğorta maxsimum kaç tl olmalı,

Bu siğorta konusunda çok yazılıp çizildi, bazı konular için gördüğüm kadarı ile hiç cevap verilmedi, bildiğim kadarı ile ben yazayım. Yeşil siğorta nedir ? Uluslar arası araç sigortasıdır. Yşil siğorta ne işe yarar? Aracınız ile yurt dışına çıkacak iseniz misalen Bulgaristan, ...bulgaristana...
  5. serkany

Motor satış devir hızı

2015 satış adedi Sahibinden R25 1264 189 Pulsar 1118 251 NC750 945 70 MT07 736 206 Geçenlerde Kurualkan Yöneticilerinden Ekrem Bey , Satış rakamlarını yayınladı, Motorun satış rakamları ve malum site satış adetlerine bakınca ...
  6. serkany

Pert Motor

Merhaba Kısaca sorum şu perte çıkmış tamir edilmiş motor alınır mı? Mesela gidişinde sorun yoksa ..Malum sitede emsalleri 18-19 bin civarında tabi burdaki arkadaşlar fiyat konusunda en az 2 bin tl yazıyorlar. Emsalleri 17-16 diye biliriz Pert motor ise 14 bin kusura bırakıyor ben 13 bin verdim...
  7. serkany

Hava Filtresi nasıl temizlenir

Bu konuda çok bilip bilmeden çok yazan oluyor ,bu kişiler çoğu zamanda tüm bildikleri gitikleri tamirciden duydukları kullakdan duyma bilgiler ile insaları yanlış yönlendiyor şimdi bir yere cevap verseniz polemik mevzusu olur , hemde karınca kararınca bir nebzede faydası olur diye konu...
  8. serkany

Ekzosdan çıkan gaza elimi sürtügümde gelen nem hissi

Merhaba, Geçenlerde bir arkadaşım ile bir motora bakmaya gittik. Ekzos dan çıkışının arkasına elimi tutuğumda elimde nemlenme hissine kapıldım acaba bu benim elim için mi böyle diye merak ettim arkadaşıma elle dedim, aynı hisse oda kapıldı.. Hava şartları biraz serin , motor en az 7-8 saat...
  9. serkany

Yeni başlıyanlar için tavsiye

Merhaba Öncelikle kendimi tanıtayım 35 yaşında yaşını başını almış özel bir şirket de çalışıyorum. Boy 172 kilo 78 normal yurdumun insanı.. Hayata bakışım biraz macera dolu biraz şıp sevda mesela geçen sene Paris'e gitmiştim hazır parise geldik şengeni aldık , ordan tren biletlerini...

Yeni mesajlar