Kapatılan konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dün polis denetimi diye bir konu vardı neden kapatıldı?
Çok güzel bir konuydu ,Hatta

İnsanların toplumu rahatsız etmemesi gerektiği hakkında paylaşımlarda bulunuluyordu..

Büyük olasılıkla toplumu rahatsız etmekte bir beis görmeyen, hatta bunun kendilerine verilmiş ilahi bir hak olduğunu zanneden birtakım insansıların daha yüksek bir ses tonu ile hav... pardon konuşmaya başlamaları yüzündendir. Gidişat öyle gösteriyordu.

Konu, bana aba altında sopa gösterilip, uyarı verilmek suretiyle kapatıldı.
Arkadaş susturucu olmadan, sokakağı inleterek, şikayet alıp üzerine birde polislerin evine kadar geldiğini büyük bir meziyetmiş gibi buralara yazması tepki almıyor.

Lakin bu davranışa karşı benim yazdıklarım 10+ üzeri kişi benimle aynı fikirdeyken, yönetim tarafından tepki alıyor, ben uyarı alıyorum konu da kapatılıyor.

Adalet ve fikir özgürlüğü denilen safsata sanal veya gerçek hayat farketmiyor böyle bir şey işte..

şikayet alıp üzerine birde polislerin evine kadar geldiğini büyük bir meziyetmiş gibi buralara yazması tepki almıyor.

meziyetmiş gibi yazmadı, abartı kelimeler kullanıyorsun sevgili arkadaşım... dün yazdıgın cvp olarak aynı sonuca bağlayan farklı 10 çeşit yazabilirim sana, birinde karşımdakine giydirirm diğerinde kibarca solerim, diğerinde hiciv ile solerim.. kıssa dan hisse soyleme şeklin yanlıştı..

Super Moderator
Arkadaş susturucu olmadan, sokakağı inleterek, şikayet alıp üzerine birde polislerin evine kadar geldiğini büyük bir meziyetmiş gibi buralara yazması tepki almıyor.

Lakin bu davranışa karşı benim yazdıklarım 10+ üzeri kişi benimle aynı fikirdeyken, yönetim tarafından tepki alıyor, ben uyarı alıyorum konu da kapatılıyor.

Adalet ve fikir özgürlüğü denilen safsata sanal veya gerçek hayat farketmiyor böyle bir şey işte..

Öncelikle forum kurallarını okuyun.

*Genel ahlaka ve edep kurallarına aykırı yazılar, hakaret benzeri mesaj yazmak.
*Huzur bozucu tartışmalar yaratmak
*Kavga ve tartışma çıkaracak yazı

Ayrıca son bir madda daha ekliyorum.

*Cezalar hakkında mesaj yazmak veya yeni konu açmak.

Eğer siz forum kurallarına riayet etseniz, hiç kimse sizi uyarmak zorunda kalmaz, yazdığınız mesajları benimseyen insanların yanında, bu mesajlardan hoşlanmayan ve şikayet eden insanların da olabileceğini düşünebiliyor olmalısınız.

Sonuç olarak kimse kimseye, ne saldırma hakkına sahiptir, ne de hakaret etme hakkına sahiptir. Eğer bir gün size de bu şekilde tepki veren insanlar olur ise, onlara da aynı uygulama söz konusudur. Lütfen daha dikkatli olalım.

Dün polis denetimi diye bir konu vardı neden kapatıldı?
Çok güzel bir konuydu ,Hatta

İnsanların toplumu rahatsız etmemesi gerektiği hakkında paylaşımlarda bulunuluyordu..

Siz de lütfen forum kurallarını okuyun, okuduysanız uyun!.

*Silinen mesaj veya konular için başlık açılmaz, konu içerisinde tartışılamaz, bilgi almak için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:

10+ değil 1000+ kişi desteklese bile bu senin haklı olduğunun göstergesi değildir.

Ülke nüfusunun yarısından fazlası hırsızlara katillere destek veriyor.
Napalım, halkın yarısı destekliyor bu adamları o zaman kesin haklılar mı diyelim?

Ayrıca dün yazdıkların hiç hoş değildi. Ben bile zor tuttum kendimi yazmamak için.
Eğer o lafları bana söyleseydin çok daha farklı karşılık alırdın.

Son düzenleme:
Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:   *Silinen mesaj veya konular için başlık açılmaz, konu içerisinde tartışılamaz, bilgi almak için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar