serdar23_Bilgem kullanıcısının son içeriği

1. serdar23_Bilgem

Gürcistan Polisi Motosikletlilere Yolunacak Kaz Gözüyle Bakıyor

Moto23 Kulübünden yedi motosikletli arkadaş 31.03.2018 Cumartesi günü Azerbaycan niyetiyle Elazığ'dan çıkş yaptık.Sonra bazı aksilikler çıkınca Batum-Tifli yapıp altı gün sonra geri döndük. Batum'dan Tiflis'e giderken bir yerde bariyeri açık hemzemin geçitten yavaşlayarak geçiş yaptık. Yol L...
  2. serdar23_Bilgem

Erzincan Motosiklet Festivali 2014

GİDİŞ Erzincan'da ikincisi düzenlenen motosiklet festivaline katılmak üzere Moto23 üyeleriyle 30.08.2014 günü,Pertek yolunda toplanmaya başladık. Pertek feribotuyla karşıya geçip Tunceli üzeri yola devam edeceğiz. Pertek çıkışı Tunceli yolundayız. Kaan GÜRTAŞ artçım...
  3. serdar23_Bilgem

Acem İllerinde Bir Acemi

HAZIRLIK İran’a gitmek, motosiklet meclislerinde arkadaşlarla dillendirdiğimiz bir hayal idi. Dünya siyasetindeki ılımlı havayı fırsat bilerek, bu hayalimi gerçekleştirme kararı aldım. Elazığ’daki arkadaşlarımdan bu seyahatte bana eşlik edebilecek kimse olmayacağı düşüncesiyle motosiklet...
  4. serdar23_Bilgem

BMW GS R 1200 Adventure Motosikletimi Aldım.

BMW GS R 1200 Adventure Motosikletimi Aldım. 2011 Yılında alıp üç yıl kullandığım ve 36 bin kilometre yaptığım beyaz kartalımı iki ay önce satmış idim. BMW'nin yeni çıkardığı GS modellerinden birini almak istiyordum. Hayalimizde bir İran gezisi olduğu için deposu daha büyük olan Adventure...
  5. serdar23_Bilgem

Moto23 Sezon Açılışı 2014

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü (Motosiklet23/Moto23) olarak yeni sezonunu açmak amacıyla Bilgem Atlı Spor Kulübünde, 27.Nisan.2014 Pazar günü sabahı toplandık. Arkadaşlarımız saat 10:00'dan itibaren gelmeye başladılar. 1-TOPLANMA Kulübümüzün afişi önünde günün hatırası...
  6. serdar23_Bilgem

Isıtmalı Yelek

Malatya'dan eczacı arkadaşım Alper Beyi ziyaret ettiğimde Touratech'ten ısıtmalı yelek aldığını gördüm. Ben de onun gibi GS kullanıcısı olduğum için internet üzerinden sipariş verdik. Yaklaşık bir ay sonra ithal ürünümüz ulaştı elime. Şayet pantolon da alınacak olsa ara kabloyu çoklu...
  7. serdar23_Bilgem

Kürsübaşı 2013

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübünün her yıl Aralık ayında gerçekleştirdiği müzikli toplantısını bu yıl, 21.12.2013 Cumartesi akşamı gerçekleştirmek için hazırlıklara başladık. Mekandan genel görüntüler. Kulüp logolu yelek yaptırmak istiyoruz. Arkadaşlarımız hangi beden yelek...
  8. serdar23_Bilgem

Şanlıurfa Gezisi 2013

GİDİŞ Şanlıurfa'ya gitmek üzere 2.Kasım.2013 Cumartesi günü sabah erken saatte toplanmaya başladık. Soyuyüce benzinliği bitişiğindeki çay ocağında çay içerek, arkadaşlarımızı bekledik. Maden ilçemiz yakınındaki Soğuksu Dinlenme Tesisinde kahvaltı molası verdik. Üniversite öğrencisi Caner...
  9. serdar23_Bilgem

Arapgir Gezisi 2013

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü olarak 6.Ekim.2013 günü, tandır yemeği mevsimini kaçırmamak için Arapgir ilçesine bir gezi düzenledik Keban yolundaki benzinlikte sabahleyin toplanmaya başladık. Demir atlarımızdan çeşitli görüntüler. Muhlis Zafer BİLDİK ve eşi...
  10. serdar23_Bilgem

Darende Gezimiz 2013

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Darende gezisi için, 22.Eylül.2013 sabahı Baskil kavşağındaki benzinlikte toplanmaya başladık. Sabahattin Çelik ile Nejat Tekavut arkadaşlarımız otomobil ile ailece katıldılar bize. Otomobilden hareket...
  11. serdar23_Bilgem

Honda Motosiklet Mersin Mağazası Açıldı

9.Eylül.2013 Cumartesi günü Elazığ'dan Mersin'e giderek Oktay DAL arkadaşımızın Honda motosiklet mağazası açılışına katıldık. Tebrikler Oktay DAL.
  12. serdar23_Bilgem

Erzincan Motosiklet Festivali 2013

30.Ağustos.2013 Cuma günü yola çıkmak üzere sabahın erken saatinde motosikletimin yanına geldim. Bir gün önceden hazırlık yaptığım için telaşlı değildim. Annem ve kedileri beni yolcu ettiler. Kulübün afişini almak için Elazığ Sürücü Kursu eğitim pisti binasına uğradım Pertek minibüs...
  13. serdar23_Bilgem

Ağrı Doğubeyazıt Gezisi.

5.Temmuz.2013 Cuma günü saat 16.00’da Elazığ'dan yola çıktım. Yaklaşık 300 Km yol yapıp Muş’ta bir otelde geceledim. Çocukluğumun iki yılını geçirdiğim bu şehirde caddelerinde eskiyi anarak dolaştım. :) Ertesi gün Nemrut Krater Gölünü hedefleyerek Tatvan’a doğru yola koyuldum. Nemrut yolunun...
  14. serdar23_Bilgem

Kanal23 Balböceği Programına Konuk Olduk.

Kulübümüz 28.04.2013 Günü ilimiz Kanal23 televizyonunda yayınlanan, Zülfü BAL'ın canlı sunduğu Balböceği isimli programa konuk olduk. Motosikletlerimizi dekor amaçlı olarak stüdyoya yerleştiriyoruz. Program akışı ile ilgili bilgi alıyorum ve Zülfü BAL'a arkadaşlarımın isimlerini oturuş...
  15. serdar23_Bilgem

1200 cc Motosiklet Niçin 1200 cc Otomobil ile Aynı Hız Sınırlamasına Sahip Değil?

Geçen çarşamba günü Elazığ'dan Ankara'ya giderken Kayseri girişinde polis pususuna düştüm. Radara 120 km hızla girmişim meğer. Beklenmedik anda 350 Lira ceza yemek soğuk duş etkisi yaptı. Bana göre R 1200 GS ile makul bir hızdaydım. Kanunlara göre şehir dışı bölünmüş yollarda 90 Km gitmek...

Yeni mesajlar