Serakcora kullanıcısının son içeriği

1. S

2014 model-14650 km de bakımlı Pulsar

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-dusuk-km-garajda-muhafaza-edilmis-kazasiz-749550647/detay
  2. S

Karacabey Longoz Ormanları Pulsar ile

28.05.2016 günü öğlende işlerimi hallettim ve sürekli planlarımın içinde olan bir gezi planımı daha gerçekleştirdim. Bu gezimi de özellikle tek başıma yaptım. Biraz daha tecrübe ile grup gezilerine katılmayı planlıyorum. Köy yolları, bozuk asvalt, mıcırlı yollar, toprak yollar derken enduro...
  3. S

Sadağı Kanyonu Pulsar ile

19 Mayısı haftasonuna bağladım, 20 Mayıs içinde başka bir merak ettiğim Sadağı Kanyonuna bir gezi yaptım. Turun toplam mesafesi 135 km tuttu, bunun 130 kmsi orman,doğa içinde olması ayrı bir güzellikti. Nilüfer/Bursadan çıktım, sabah serinliğinde vardım Orhaneli ilçesine,kalmış 9 km...
  4. S

Ayvaini Mağarası Pulsar ile

Arkadaşlar yıllardır hayalini kurduğum motosiklet hayatına Pulsar ile giriş yaptım. Ara ara ufak geziler ile hem tecrübe kazanmaya hemde daha önce gitmeyi planladığım yerlere gitmeye çalışıyorum. Güzel gezilerin yanına bende arada ufak paylaşımlar ile katılayım dedim. İlk paylaşımı sürekli...