Ayvaini Mağarası Pulsar ile

Arkadaşlar yıllardır hayalini kurduğum motosiklet hayatına Pulsar ile giriş yaptım. Ara ara ufak geziler ile hem tecrübe kazanmaya hemde daha önce gitmeyi planladığım yerlere gitmeye çalışıyorum. Güzel gezilerin yanına bende arada ufak paylaşımlar ile katılayım dedim. İlk paylaşımı sürekli gitmeyi düşündüğüm Ayvaini mağarası ile yapıyorum. Büyük hayallere küçükten başlamak adına...

İlk önce gezi öncesi motorumu tanıtayım

Gezimi ayvaini mağarası ve daha sonra Gölyazı da bir yemek ile tamamlamak üzere planladım. 105 km lik bir tur.

Tatlı virajlar ve sağda Uluabat Gölü ve Gölyazı manzarası ile çıkışa devam.

Panorama denemesi

Karşıda Gölyazı ada ama köprü ile karaya bağlı

Motosiklet ile köyün sonuna gidiyorum. Ayvadan çeşme:)

Bundan sonra 150 m kaya tırmanışı, beni yordu

Mağaraya ulaştım, girişi mükemmel, 5,5 km uzunluğunda mükemmel bir mağara ama içine tek başıma girmeye cesaret edemedim, itiraf edeyim

Yerler yosunlu ama gizemli

Geldim Gölyazıya, çektim motorumu gölgeye

Bende bu renkli, hoş yerde biraz keyif

Bu bir başlangıç

Sizin gibi insanlar bize cesaret veriyor çok güzel bir başlangıç olmuş :)

DKN

muhteşem bir gezi olmuş. fotoğrafları zevkle inceledim

Motosikleti
Dominar 250
Güzel gezi severim böyle gizemli yerleri

Gerçekten güzel manzarası var mağaraya çıkarken,bütün gölyazıyı çok güzel görüyorsunuz. Motorunuz da hayırlı olsun. Suuçtu, Cumalıkızık, Derekızık, Erikli, İznik gezileri de isteriz :D Tek eleştirim ekipman yönünden olacak. Lütfen kask a biraz bütçe ayırın. Selamlar.

çok güzel paylaşımlar. Devamı beklemekteyiz. Kafasında motosiklete başlama düşüncesi olan arkadaşlar için emsal teşkil edebilecek bir paylaşım olmuş. Motosikletin güzel şeylere de vesile olabileceğini bu fotoğraflarla göstermişsiniz. Kazasız belasız sürüşler.

selam, motorun hayırlı olsun ALLAH kaza göstermesin,nasıl bir yer gölyazı ? çadır kamp yapıla bilecek yerler varmı?aslında benimde bu hafta sonu 19-20-21-22 mayısta göl yazıya kamplı kalınacak şekilde bir gezi planım vardı,önce mudanya,tirilye gölyazı ve cumalıkızık köyü nü kapsayan 4 günlük gezi planı ANTALYA ' dan eskişehire geziye gelecek olan toros motosiklet kulübü arkadaşlarımın,gelecek olması sebebiyle bir başka zamana erteledim,gölyazıdan biraz bahsedermisiniz,çünkü bu bilgilere ihtiyacım olacak,gezilerinizin devamlı olmasını dilerim,eskişehirden selam olsun, HAYAT GEZİNCE GÜZEL...

Motorunuz hayırlı olsun. Mağara ismini duyunca doğu Anadolu taraflarında sandım ilk başta. :)
Sonra haritayı görünce birden aydınlanma yaşadım
Bursa mt ailesi olarak bizde sürekli çevreyi geziyoruz.Grup olarak gezilerimize katılmak isterseniz her zaman bekleriz.
Birde tur camınız çok değişik geldi.Nerede ve kaça yaptırdığını yazarsanız almak isteyen arkadaşlara faydası olur.

Tekeriniz düz bassın.
Kalın sağlıcakla.

Son düzenleme:
selam, motorun hayırlı olsun ALLAH kaza göstermesin,nasıl bir yer gölyazı ? çadır kamp yapıla bilecek yerler varmı?aslında benimde bu hafta sonu 19-20-21-22 mayısta göl yazıya kamplı kalınacak şekilde bir gezi planım vardı,önce mudanya,tirilye gölyazı ve cumalıkızık köyü nü kapsayan 4 günlük gezi planı ANTALYA ' dan eskişehire geziye gelecek olan toros motosiklet kulübü arkadaşlarımın,gelecek olması sebebiyle bir başka zamana erteledim,gölyazıdan biraz bahsedermisiniz,çünkü bu bilgilere ihtiyacım olacak,gezilerinizin devamlı olmasını dilerim,eskişehirden selam olsun, HAYAT GEZİNCE GÜZEL...

Gölyazı da kalmak yerine Nilüfer Belediyesinin Misi de Kamp karavan alanı var, her türlü imkan düşünülmüş, çadırınızı da kurup kalabilirsiniz.

https://tr.foursquare.com/v/nilüfer-belediyesi-misi-kamp-karavan-tesisleri/5145b432e4b068968bf83e67

Gölyazıda kamp yapabilirsiniz ama misi kamp alanı daha cazip, şehrin yakınında doğanın içinde konforlu bir kamp yaparsınız

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------

Herşey başlangıç için düşünülmüştü, yapamama riskleri, Zaman vs. Yinede dibine vurmadım:) Ama seneye yeni bir hayat niye olmasın:)

iyide mağaraya gitmişken neden girmezki insan. gezilerinizin devamını bekleriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar