- Konu Yazar
28.05.2016 günü öğlende işlerimi hallettim ve sürekli planlarımın içinde olan bir gezi planımı daha gerçekleştirdim. Bu gezimi de özellikle tek başıma yaptım. Biraz daha tecrübe ile grup gezilerine katılmayı planlıyorum.
Köy yolları, bozuk asvalt, mıcırlı yollar, toprak yollar derken enduro hedefi içinde temelleri atmış olduk.Toplam 220 km lik rota oluşturuldu.

Köy yollarından yavaştan yükselmeye başlıyorum.

Bir ulu çınar, gölgesinde yeni taktığım çantayı bir kontrol edeyim, hem şöyle etrafa bakayım

Zirveyi aştık, meşhur Trilye gözüktü.

Sahili dolaşmak için Trilye güzel bir başlangıç

Eşkel, Eğerce devam edelim

Sahilleri düzenliyorlar ama çürümüş yosun kokusu sıkıntı

Artık tabiat parkına giriyoruz, yollar huzurlu

Köy kahveleride güzel oluyor

Longoz Ormanlarına az kalmış, merak artıyor

Etraf pirinç tarlaları

Ve nihayet geldim meşhur Karacabey Longoz Ormanlarına. Ne meşhuru, fabrikada arkadaş diyor ki; "doğma büyüme Karacabeyliyim böyle yerler olduğunu senden duyuyorum." Olsun üzülme "Bursalıların çoğuda Bursayı bilmiyor
"
Güneşte güzelliği artırıyor şansıma

Buralara gelmişken Boğaza uğramasak olmaz, karşıda İmralı

Hava kararıyor, artık dönüşteyim, Uluabat gölü gözüktü. Oyalanmadan Çevreyolundan dönüş zamanı

Döndüm eve, inanılmaz huzurluyum, mutlu...
Pazar sabahı kalktım, kahvaltımı yaptım, duramıyorum, hadi bir de mudanya tarafı, köyler falan bir 80 km de 3-4 saate sıkıştırdım

Bak şimdi kahvede mükemmel gitti

Köy yolları, bozuk asvalt, mıcırlı yollar, toprak yollar derken enduro hedefi içinde temelleri atmış olduk.Toplam 220 km lik rota oluşturuldu.

Köy yollarından yavaştan yükselmeye başlıyorum.

Bir ulu çınar, gölgesinde yeni taktığım çantayı bir kontrol edeyim, hem şöyle etrafa bakayım

Zirveyi aştık, meşhur Trilye gözüktü.

Sahili dolaşmak için Trilye güzel bir başlangıç

Eşkel, Eğerce devam edelim

Sahilleri düzenliyorlar ama çürümüş yosun kokusu sıkıntı

Artık tabiat parkına giriyoruz, yollar huzurlu

Köy kahveleride güzel oluyor

Longoz Ormanlarına az kalmış, merak artıyor

Etraf pirinç tarlaları

Ve nihayet geldim meşhur Karacabey Longoz Ormanlarına. Ne meşhuru, fabrikada arkadaş diyor ki; "doğma büyüme Karacabeyliyim böyle yerler olduğunu senden duyuyorum." Olsun üzülme "Bursalıların çoğuda Bursayı bilmiyor
Güneşte güzelliği artırıyor şansıma

Buralara gelmişken Boğaza uğramasak olmaz, karşıda İmralı

Hava kararıyor, artık dönüşteyim, Uluabat gölü gözüktü. Oyalanmadan Çevreyolundan dönüş zamanı

Döndüm eve, inanılmaz huzurluyum, mutlu...
Pazar sabahı kalktım, kahvaltımı yaptım, duramıyorum, hadi bir de mudanya tarafı, köyler falan bir 80 km de 3-4 saate sıkıştırdım

Bak şimdi kahvede mükemmel gitti