selsa kullanıcısının son içeriği

1. selsa

kaza yaptım :(

Çok geçmiş olsun da herkes duyarlı davranıyorken konu nasıl ırka bağlandı kaçırdım orayı jhsdg
  2. selsa

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Hayırlı olsun, yeni videoları da bekliyoruz merakla.. Kazasız belasız yolculuklar şimdiden
  3. selsa

YouTube Kanalıma Beklerim (:

Selamlar, abone olundu. Mikrofonu nereye yerleştiriyorsunuz acaba? Kask içi mi ya da sele altı mı merak ettim.
  4. selsa

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

Crfye rakipten ziyade durduğu yerde yanan motorlara alternatif olur. Yakışıklı da
  5. selsa

Polisten Kaçan Ehliyetsiz Motorcunun Darpedilmesi..

Şerefsizler 1772988662 ''Olay 5 Nisan 2025'te Çorlu'da yaşanmış. Tekirdağ Valiliği, darp görüntüleri sonrası iki polis memurunu "polise yakışmayan tutum" nedeniyle görevden uzaklaştırmış. İdari ve adli soruşturma açılmış, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden müfettiş istenmiş. Daha yeni bir gelişme...
  6. selsa

Yüksek Hızdaki Trafik Kazam (RAHATSIZ EDİCİ İÇERİK)

Çok geçmiş olsun :/ Korumalı pantolonu ''uzun yolda giyerim ya'' diyen bana da ders olsun
  7. selsa

Yeni motorum Inazuma | Çanakkale - İstanbul yolculuğum

Hayırlı olsun, 6 senelik geçmişimiz var inazumayla. müthiş motosiklet.
  8. selsa

Rüzgar Deflektörü ve Cam Ayarı Tavsiyeleri

Aynı fikirdeyim de ben ne yapsam çözemedim. 190 boyum. giwi airflowu da denedim vs. Çözülebiliyorsa ne güzel.
  9. selsa

Rüzgar Deflektörü ve Cam Ayarı Tavsiyeleri

Ben çözümü kulaklık takıp rüzgarla barışmakta buldum. Tur camlarının hepsi kafaya topluyordu rüzgarı. Deflektör de güvensiz geldi. (Bir de çirkin duruyordu)
  10. selsa

Sıcak Sıcak bu videodan sonra V strom alıcaksınız

Valla olanı da heyecanlandırıyor. Rota paylaşımı mümkün mü?
  11. selsa

Shoei’den geleceğin kaskı: GT-Air 3 Smart tanıtıldı!

Muhtemel bir kaza anında kaska bir şey olmasın diye boynumu kırarım muhtemelen
  12. selsa

Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Yani videoda kaçıyor gibi görünmüyor ama öyle olsa zaten kendini aklamak için kamera görselinin birkaç dakika öncesini de yayınlardı. Muhtemelen bi çevirmeden kaçtı, sonra polis dibinde bitince de hızlı tepki veremedi.
  13. selsa

Kulak Tıkacı Hakkında

Çok memnunum, 2 uzun turda kullandım. Kendi adıma hayat kurtardı. Daha kaliteli modelleri nasıldır bilemem tabi ki ama fazlasıyla işimi gördü benim.

Yeni mesajlar