Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mondial superboy 100 veya mondial masti 100 mü yoksa kanuni breton 125 mi hangisi daha kalitelidir? Hepsinin fiyatı 1500 lütfen acil yardım edin:pale::sunny:
Arkadaşlar Superoy tarzı motorlar mı daha çekici iyidir yoksa Cg tarzı motorlarmı ilerde cc yükseltme ihtimalim var ona göre yorum yazarsanız sevinirim.
Mondial Superboy 100
Mondial Masti X 100
Arkadaşlar küba nasıl bir markadır bazı kişiler çok kötü diyo bazıları çok iyi diyo bide mondialmi yoksa kübamı hangisi daha az masraf çıkarır parçaları ucuz sıkıntısız olur ve düşündüğüm modelleride söyleyeyim ona göre söyleyin
Küba Çita 100R Gold:)
Mondial Masti X 100:)
Arkadaşlar kısa süre sonra A1 ehliyet alıcam ve motor alıcam inşallah aklımda Küba Çita 100r Gold ve Mondial Masti X 100 var sizce hangisi daha seri ve daha iyidir? Sizin tavsiyenizide bekliyorum :)
Arkadaşlar Mondialmi-Kübamı-Yukimi hangisi daha çiğerli daha seri motor yapıyor sizce markaya göre hiçbirşey yapılamaz diyorsanız modelde vereyim ona göre önerin.
Mondial Masti X 100
Küba Çita 100R Gold
Yuki Rex 125
Acil arkadaşlar hepiniz sağolun.
Öncelikle Selamun Aleyküm abilerim kardeşlerim ben motor alıcam ve ilk motorum olacak bu ve çok kararsız kaldım Mondial Masti X 100 mi yoksa Küba Çita 100R Gold mu acil yardım edin bazıları Çita al rahat et diyo bazıları parça sıkıntın olur diyo çok kararsız kaldım lütfen yardım edin.
Arkadaşlar ben sadece 1 kere 10-15 saniyeliğine 100 cup sürdüm basık kolaydı hiç deneyimim olmadan sonra bi abimin 150 lik salcano vardı ilk sürüşümde 60 gördüm kısa mesafede şimdi kendim motor alıcam sizce 1900 e 100 mondial snappy x air suspansiyonlu yoksa 2900 e sıfır 100 küba çita gold mu...