sanzutu kullanıcısının son içeriği

1. S

Ustalarım, Bilir kişi Dostlarım ...

oyle yaptim elf 10w40 yaptim bir iki saat once
  2. S

bodrumdayım suana kadar bir kac gun üşüdümve iki gunde 250 km yapiyorum :)
  3. S

3 bin olacak 1767646512 Muğla 1767646577 Haklısın onu yazmamışım Kymco Skytown 125 1767646737 neden bu markayı kullandıklarını sorduğumda firmamız bununla anlaştı diye bir cevap vermişti servis ustası 1767648323 şu marka konusunda fikirlerinizi merak ediyorum Liqui Moly Marine 4T Motor Oil...
  4. S

Merhabalar sayın bilir kişi abilerim, kardeşlerim ve ustalarım... Motorumu ilk rodaj bakımını servise götürdüm ve orada yaptırdım yağ değişimi yaptıkları esnada kullandıkları " ELF 10w50 " yağ dikkatimi çekti ve senin motoruna bu uygun dediler. eve geldim ve kitapçığa bakınca resimler de...
  5. S

Kymco Skytown 125Abs...

internetten internetten almayacagim, burada bir esnaf var ondan alicam
  6. S

Kymco Skytown 125Abs...

siz bilgili bir abiye beziyorsunuz, konudan bagimsiz olarak; önümüzde ki hafta yag degisimi yapicam. kendim castrol siz bilgili bir abiye beziyorsunuz, konudan bagimsiz olarak; önümüzde ki hafta yag degisimi yapicam. kendim castrol power1 10w40 tercih ettim....siz hayir o degil de su marka ve...
  7. S

Kymco Skytown 125Abs...

gündüz gözü ile ilk işim lastik basıncımı dediğin gibi bir tık düşürücem abi 200cc motoruna 2 yaktiriyorsun benim 125cc motorum icin 3 litreye normal diyorsun yani sende :))
  8. S

Kymco Skytown 125Abs...

100 km' de 3 litre yakıyor şuan için 1765489035 yaptığım hız ortalamamı lütfen dikkate alın.. inanın 65km hızlara geldi mi " eyvah yandık " deyip gaz kapayıp 50 yada 55 km'lere kadar düşüyorum. pcx kullanan arkadaşlara soruyorum 2.5 çok gazlarlar ise 3'ü gördüklerini söylüyorlar.
  9. S

Kymco Skytown 125Abs...

Selam dostlar, Dostlar; neredeyse ekim ayının başından beri yeni almış olduğum skytown motosikleti kullanıyorum.. Motosiklete diyecek yok gidişi, malzeme kalitesi iyi gayette yakışıklı ilgi çekici ve merak uyandırıcı. PCX ve FORZA ile harmanlanıp güzel bir şeyler çıkarmışlar. He! bir de acayip...
  10. S

Sakızları ben sipariş ettim

bende de var sakız bağımlılığı ama bazen ara vermek lazım dişleri mahvediyor bariz bir şekilde hissediyorum bunu
  11. S

Kurye Motoru Önerisi. Çanta Ruhsata İşli Olması Önemli

Evet arkadaşlar; Motorsikletimi 03.10.2025 tarihinde bayiiden teslim aldım.çok fazla olmasa da bugün ile birlikte totalde 150 km yol yaptım ilk izlenimleri mi naçizane olarak aktarmaya çalışacağım. Yakıt konusunda bir fikir veremeyeceğim bilginiz olsun ilk izlenimim için çok yakıyor şuan :D...
  12. S

sanırım önümüzde ki perşembeye kadar elimde olacak motosiklet bir miktar kullandıktan sonra deneyimlerimi sizinle paylaşacağım
  13. S

Kymco SkyTown 125 abs aldım özellikle sordum çanta demirini ruhsata işli geliyor dediler. benim merak ettiğim üzerinde 25 litre kadar bir topcase ile geliyor yemeksepeti yada trendyolgo taşıma çantalarını o çanta demiri ile direk hiç bir kanuni işlem yaptırmadan kullanabiliyormuyum, bunu merak...
  14. S

accayip merak ettiğim bir konu bu... bende kurye yapacağım ve bu motosikletten aldım. çanta demiri işli olarak geldiği söylendi fakat ekstra tekrardan bir çanta demiri projesi çizdirip işlem yaptırmama gerek olacak mı acaba ? yoksa direk üzerinde gelen çanta demiri ile kullanmaya...
  15. S

Arkadaşlar Bir yol GÖSTERİR MİSİNİZ ?

selamun aleykum cemaat. arkadaşlar önümüzde ki hafta ankaraya motorsiklet almaya gideceğim fakat araştırmalarım sonucu ankarada motorsiklet ekspertiz yapan bir yer yok yada ben bulamadım. bu konuda beni yönlendirebileceğiniz bir yer yada bir usta varmıdır ?

Yeni mesajlar