SaLToN kullanıcısının son içeriği

1. SaLToN

YILLAR SONRA YİNE YENİDEN.

Merhaba arkadaşlar. Ben Gökhan Forum un eski üyeleri beni hatırlayacaklardır. Çok çok uzun bir aradan sonra Eski dostlar yine bir araya gelip biraz motor sürelim dedik. Hasan kardeşim, Ramazan abimiz ve Okan kardeşim ile buluşup yola düştük. Niyetimiz yolda lokanta bulup kahvaltı yapmak Maraş a...
  2. SaLToN

1700 KM Gaziantep Antalya 3 Kafadar Bol Bol Resim.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. 2008 in şubat ayında Hasan ile kırmızı ışıkda beklerken yaz tatiline motorla çıkma kararı almıştık. Yarı hayal yarı gerçek tüm kış ve ilkbaharı sabırsızlıkla geçirdik. Yazın gelmesi ile beraber yıllık izinlerin tarihi belli oldu. Hemen gidip kendimize Çadır, Mad...
  3. SaLToN

Kaza Sonrasında Kask Çıkarma

KAZA SONRASI KASK ÇIKARMA Kask nasil cikarilir Motosiklet kazalarinda herhalde en talihsiz ölüm sekli kask cikarilmaya calisirken olan ölümlerdir.Bir motosiklet kazazedesine yardim etmeye calisirken onun ölümüne neden olmak ta en talihsiz yardim sekli olsa gerek. Bir motosiklet kazasinda...
  4. SaLToN

Polisten Kaçarsak Ne Olur?

Arkadaşlar bugun tek motorda arkadaşımla beraber geziyorduk. Her ikimizinde korumaları tam ve kurallara aykırı hiçbir haraketimiz yok sol şerite gidiyorum ve Trafik biraz sıkışık ve çok gürültülü korna sesleri egsoz sesleri falan. Kavşağa yaklaştım ve kavşakta aracını kavşağa park etmiş trafiği...
  5. SaLToN

Motosiklet yarışçısı değil, ünlülerin doktoru

Hergün Küçükyalı’daki evinden Okmeydanı’nda çalıştığı hastaneye motosikletiyle gelen Doç. Dr. Feryal İlkova, yol stresini bu şekilde yeniyor. Tam bir motosiklet tutkunu olan İlkova’nın İstanbul trafiğinde yaşadığı enteresan olaylar tabii ki var. Kim der ki bir doktor, hastasını tedavi etmeye...
  6. SaLToN

Gerçek Yaşamdan Gerçek Resimler.

Arkadaşlar resimler yolda gezerken bi yerden bi yere giderken gördüğüm ve gülmekten öldüğüm resimlerdir. Bu resimleri sizlerle paylaşmayı istedim. Resimler tamamen orjinaldir. Cep telefonu ile çektiğimden az bulanık. Eğer sizlerinde elinde bu tür resim varsa veya çekerseniz paylaşabilirsiniz.
  7. SaLToN

Gaziantep MT Düğünde.

Gaziantep MT'nin Kurucusu Grup liderimiz Aydemir (Ali abi) 26/06/2007 tarihinde dünya evine girmiştir (Başı Yakılmıştır).:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: Gaziantep MT ve Tüm MT ailesi olarak Mutluluklar diliyoruz Darısı Bekarların başına . :P:P Resimleri Ekleyeceğiz.
  8. SaLToN

Otobana Motosiklet Girmesi Yasaklanıyormu?

Arkadaşlar birden fazla kişiden duydum Otobana motosikletler yasaklanıyormuş diye hatta bir Motosiklet sitedede bahsediyordu. Merak ettim araştırdım Karayolları Genel Müdürlüğü nün sitesine de baktım fakat bişe bulamadım bu konuda bilginiz varmı. Eğer gerçek olursa Biz İl grupları için hiç iyi...
  9. SaLToN

Geleceğin Şampiyonu Minikler

Hezarfen Havaalanı Parkuru'nda yapılan Türkiye Motokros Şampiyonası'nın birinci ayağında, 50 cc sınıfında yarışan minik sporcular büyük ilgi gördü. Minik yarışcıların mücadelesinde birinci olan 7 yaşındaki Asrın Rodi Pak ile ikinci sırayı elde eden 6,5 yaşındaki Emircan Şenkalaycı'nın...
  10. SaLToN

Titremeyi siz önleyin..

Arkadaşlar dün titreşimeye çare olarak biraz kafa yordum ve bi yöntem denemeye karar verdim. Yöntemi uygularken hiç fotoğraf çekmedim çünki işe yarayacağından emin değildim. Motosiklette titereme motor ve egsoz kısmından yayılmaktadır. Bu parçalarda bedene bağlı olduğundan titremenin çoğunluğunu...
  11. SaLToN

(MT Gaziantep) Nurdağı gezisi.

22 Nisan Nurdağı gezimizide kazasız belasız tamamladık. Nurdağının bol virajlı yolları bizleri biraz daha tecrübe sahibi yaptı ve Nurdağının o eşsiz manzarası beni birkez daha büyüledi. Ve işte devamı. Saat 12:30 Ali abi'nin (Aydemir) dükkanının önünden harekete hazırız. Gaziantep'ten...
  12. SaLToN

Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu modelin satışı artık yapılmamaktadır. Diğer modeller hakkında ayrıntılı bilgi için www.kubamotor.com websitesini ziyaret ediniz. Yetkili Satıcılar ve Fiyat Bilgisi için Tıklayın
  13. SaLToN

[MT Gaziantep] Rum kale ve Tekne Gezisi

Gaziantep MT bildiğiniz gibi geçen hafta ilk geziye 2 kişi çıkmıştı. Bu hafta toplam 5 kişi çıktık. Ve bomba gibi bir gezi yaptık. Hepimiz çok eğlendik. Kötü taraflarıda oldu tabiki. Ve bol bol resim çektik. Artık bakmaya usanacak ohoo dün bir bugun iki haftaya neler yapacaksınız deyişinizi...
  14. SaLToN

Gaziantep Mt nin ilk Gezisi

Gaziantep MT olarak ilk gezimize Ali abi (Aydemir) Ve ben (Gökhan) olarak tamamladık.feragold (mehmet Abi) nin de katılmasını çok istedik ama yenge gözünü çok korkutmus heralde :P Öğle Saatleri Yola Çıkamdan Önce Motosikletleri Gıcır gıcır yaptık Gaziantep in en büyük ayıbı olan tabelamız her...
  15. SaLToN

80 Yaşında Bir kadına ehliyet verilirse ne olur

80 Yaşında bir kadın ehliyetini yeniletmek için emniyete çağırılıyor. Anlatmakla olmaz izleyin İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yeni mesajlar