Otobana Motosiklet Girmesi Yasaklanıyormu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar birden fazla kişiden duydum Otobana motosikletler yasaklanıyormuş diye hatta bir Motosiklet sitedede bahsediyordu. Merak ettim araştırdım Karayolları Genel Müdürlüğü nün sitesine de baktım fakat bişe bulamadım bu konuda bilginiz varmı. Eğer gerçek olursa Biz İl grupları için hiç iyi olmayacak.

Konu hakkında bilgim yok. Ancak trafik düzeni sağlanmış, kontrollu ülkelerde 125 cc altındaki motorlar otoban'a çıkamaz. Bunun nedeni nedir derseniz, yüksek hızlar kadar, düşük hızlar da otoban'da kazaya neden olurlar. Ama ülkemizde bunun mantıklı bir nedeni olmayabilir, tamamen duygusal nedenlerle yasaklayabilirler :)

resmi olmayan bir sitede bir arkadaşın başka bir arkadaştan duymuş olduğu şeylere bakarak yasaklanıyor demek afaki olur.
eğer varsa böyle bir yasal düzenleme o zaman düzenlemenin resmi metninin gösterilmesi gerekir.
bu B sınıfı sürücü belgesi ile 125cc ye kadar motosikletlerin kullanılması efsanesine döndü.

Stopları yanmayan, haddinden fazla yüklü kamyonlar bitti bize geldi sıra.
Mümkünatı varmı??
İzin verilen cc deki motosikletler hariç tabiki diğerlerinin girmesi yasak

Süper Moderatör (BBRR)
Elinizde kaynak olmadan arkadaştan duydum , amcam dedi, bi forumdan okudum gibi afaki bilgilerle başlık açmayınız ..Eğer elinizdeki bilgiyi destekleyen bir kaynak bulursanız bana pm yolu ile yollayın kilidi kaldırayım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar