Sado39 kullanıcısının son içeriği

1. Sado39

Yorum sizin...

Trafiğe çıkması uygun olmayan ve plaka verilmeyen bir motorla (H2R) trafikte ve hiçbir güvenlik önlemi olmadan, (pardon kask varmış(!)) apaçi kardeşliğimizin burnout dediği ve yine yasal olmayan, polis abilerimizin bizi görse ensemize ensemize vuracağı türden hareketlerle karşımıza çıktı şimdi...
  2. Sado39

Pantolon önerisi lütfen..

Arkadaşlar merhaba korumalı pantolon almak istiyorum 2 marka var biri roleff biri de spıdı ikisinden birini alıcam. Birkaç modeli aşağıda sıralayacağım kullanan veya hakkında bilgisi olan varsa görüşlerini eksik etmesinler. Teşekkürler. SPIDI VIROUS DENIM JEAN ROLEFF 450 KODRA ROLEFF 480 KODRA...
  3. Sado39

Lastik önerisi istiyorum.

Arkadaşlar merhaba. Malumunuz yaz geliyor, motosiklet faaliyetleri artıyor. Ve bu durumda riskler de katlanıyor. Ben de motoruma (Ybr Esd) lastik arayışına girdim orijinaller sıkıntılı olmaya başladı. Eleye eleye karşımda son 2 marka kaldı. -Pirelli Dura Traction. -Metzeler me22. Kulaktan...
  4. Sado39

YBR Yan Çanta ve Topcase..

Tekrar merhaba arkadaşlar.. İlgilenenler belki bilir YBR için yan çanta demiri montajı başlığı açmıştım.. :) (bkz: http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/140706-ybr-yan-canta-demiri.html ) Şimdi de sıra geldi güzel bir çift yan çanta ve topcase almaya.. :) Yine araştırmalarım gidip görüp...
  5. Sado39

YBR Yan Çanta Demiri..

Herkese merhaba arkadaşlar. Birkaç haftadır motosikletim için yan çanta demiri arayışlarına girmiştim. Eski konuları dolaştım ilanları dolaştım. Hem göze hoş gelen hem kullanışlı ve hepsinin yanında gayet de uygun fiyatlı bir ürün buldum. Ürünü satan arkadaşımızın forumda da üyeliği olduğunu...
  6. Sado39

Yeni motorum :)

Öncelikle tüm forum dostlarına merhabalar.. :) Sonunda uzunca araştırmalarım sonucu istediğim motoruma kavuştum. Daha öncede başlık açtım Regal Raptor dd150e2 ve YBR ESD arasında fikirlerinize danışmıştım. Her iki motoru da kullanma fırsatım oldu tüm artılar eksiler düşünüldü ve karara bağlandı...
  7. Sado39

Hangi Beyaz..

Arkadaşlar öncelikle Merhaba.. Birkaç hafta sonra yeni motorumu alıcam, şuan 100lük cg türü motorum var ve değiştirmenin zamanının geldiğini düşünüyorum. İki motosiklet arasında kaldım aslında farklı klansmanlar ama yinede sormak istiyorum. Boyum 1.90 kilom 110 hız meraklısı değilim bu tür...
  8. Sado39

Motorcu Adamın hasıdır..

Bu gün hem maçı izlemek amacıyla hemde biraz ciğerleri açmak için 3-4 kilometrelik bi yolu motorsuz gitmek istedim. Tempolu koşu + yürümek vücudu iyi geldi. Neyse konumuza dönelim ne zaman olursa olsun eğer motorlaysam bir motorcu görürsem selamsız kornasız geçmem (kasklı ve ekipmanlılara) bu...
  9. Sado39

Hayvanlara dikkat !

Bu gün motosikletim ile turlarken yola aniden fırlayan köpeği az daha eziyordum. 60-70 km hızda seyrederken sağdan bir köpek yola atlayıverdi, nedendir bilmiyorum hayvan üzerine gelen motosikleti görünce heykel kesildi olduğu yerde dondu kaldı. Bundan daha birkaç hafta önce detaylıca videolarını...
  10. Sado39

Sonunda kavuştum..!

Selamlar abilerim yaşıtlarım ve küçüklerim 2010dan bu yana kaçak göçek motor kullanmaktaydım ama 27 mart (dün) gününden itibaren ehliyetime kavuşmuş bulunuyorum hayırlısı olsun. :) 10 bin tl lik ayırdığım bütçede sıkıntılar çıkması dolayısıyla sadece motosiklete ayırabileceğim bütçem 5 bine...
  11. Sado39

Bu motosikletin markası??

Bu motoru dün gördüm ve ilgimi çekti fakat inceleme şansım olmadı markasını bilen yada kullanan varsa öğrenmek isterim saygılar http://imgim.com/20140318_151624.jpg
  12. Sado39

Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Selamlar aranıza yeni katıldım uzun zamanıdır forumu takip etmekteyim ilgilendiğim çoğu motorlar hakkında bilgiler okudum fakat yinede sizin degerli tecrübelerinizi almak isterim. 3 senedir yasal olmayan bir şekilde (ehliyetsiz) 100 cc debriyajlı Çin malı motorumla bir kaç bin km tecrübe ettim...
  13. Sado39

Herkese merhabalar..

Merhaba abilerim ablalarım yaşıtlarım ve küçüklerim forumu çok uzun zamandır sessiz sedasız takip etmekteydim ve bende aranıza katılmak istedim kısaca özetlemek gerekirse ismim Sadık 96 doğumlu bi kardeşinizim Kırklareli liyim aranıza katıldığımdan ötürü mutluyum herkese selam olsun..