YBR Yan Çanta ve Topcase..

Tekrar merhaba arkadaşlar.. İlgilenenler belki bilir YBR için yan çanta demiri montajı başlığı açmıştım.. :)
(bkz: http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/140706-ybr-yan-canta-demiri.html )

Şimdi de sıra geldi güzel bir çift yan çanta ve topcase almaya.. :)

Yine araştırmalarım gidip görüp gezmelerim sonucunda yan çanta olarak tex83 marka, aşağıdaki gördüğünüz çantaları (bu fotoğraf alıntıdır) satın aldım. Çoğu motomarketlerde ve internet sitelerinde bulma imkanınız var.

dWEAP7.jpg

Çantanın içinden bir görsel..

O3OpyP.jpg

Malzeme kalitesi hakkında şüphelerim vardı ama gidip birebir inceledim hoşuma gitti. Çanta demirleri olunca da sarkma gibi problemleri olmayacağını anladım. Kalın bir malzeme kullanılmış, yan taraflarında reflektörler bulunuyor ve başarılılar. Tek eksisi kilit mekanizması olmaması.

Çanlar birbirine cırtlı sistemle bağlanıyor ben de bunları sürekli kullanacağım için selenin altından geçirdim. Bu işlem için seleyi sökmeniz gerekmekte.

6lGLak.jpg

Sıra geldi topcase almaya. Gözüm maxem sl45 marka çantadaydı ama bu çantayla karşılaştım ve hoşuma gitti. Herhangi bir internet sitesinde veya motomarkette göremedim bu yüzden satın almanız hakkında bilgi veremiycem. Ben sanayi esnafından aldım sağ olsun. :) Yan çanta yoksa biraz büyük kaçabilir 45 litre.

XDprNR.jpg

Bu da 45 litre bir çanta ve diğer her 45 litrelik gibi 2 kaskı rahat alacak şekilde bir hacme sahip.

04AoX8.jpg

Bağlantı tablası da kendisi gibi geniş oluyor haliyle. :)

n5o30V.jpg

Son olarak eksileri ve artılarına gelirsek..
Benim gibi iri biriyseniz ve ybr motora sahip olup küçüklüğünden şikayetçiyseniz kesinlikle görüntüyü toparlıyor. :cat:
Çok fazla artan bagaj hacmi sayesinde uzun yollara uygun. :cat:
Aralardan geçmede sıkıntı olabilir. :farao:

Son olarak bir foto daha yükleyip başlığı sonlandırmak istiyorum sağlıcakla kalın. :rendeer: Sezon öncesi hazırlıklara tam gaz devam. :bounce:

YjR7YA.jpg

tablası topcaseden kırıldan en ufak düşmende cantaya cizikten baska bişey olmuyor tapla 2 ye ayrılıyor cantanın içinede ses yapmasın diye paspas türü bişey kesip koyabilirsin ses yapmaması acısından ufak tefek seyler koydugunda paspasıda topcasenin tablaya baglanan vidasına uygun kesersen içinde sabit durur

Bunların çift klipsli olanları var bi bakın derim. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------

tablası topcaseden kırıldan en ufak düşmende cantaya cizikten baska bişey olmuyor tapla 2 ye ayrılıyor cantanın içinede ses yapmasın diye paspas türü bişey kesip koyabilirsin ses yapmaması acısından ufak tefek seyler koydugunda paspasıda topcasenin tablaya baglanan vidasına uygun kesersen içinde sabit durur

Burak bey yazınızdan pek birşey anlamadım ama tavsiyeler için teşekkür ederim. Ses olayına gelirsek, kask takınca ses duyulmuyor. :)

k1aZMr.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------

şimde elimde fenerle karanlıkta cektim resimini cantanın içi

Motosikleti
Dominar D250
Hayirli olsun ben de ayni tur cantalardan kullaniyorum cok memnunum

Çanta çok dayanıklı, düşme durumunda bile en fazla çizik oluyor. Ama tablası o kadar dayanıklı değil, çok kırılgan. Bir çarpma esnasında ortadan ikiye ayrılıyor.
Senin anlamadığın yerde böyle yazmış. :)
Hayırlı olsun. İyi günlerinde kullan kardeşim. Sahilden İzmir'e gidersin artık bu yaz. Hatta belki orada buluşuruz. :)

Hayirli olsun ben de ayni tur cantalardan kullaniyorum cok memnunum

Sağ olun kazasız sürüşler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------

Çanta çok dayanıklı, düşme durumunda bile en fazla çizik oluyor. Ama tablası o kadar dayanıklı değil, çok kırılgan. Bir çarpma esnasında ortadan ikiye ayrılıyor.
Senin anlamadığın yerde böyle yazmış. :)
Hayırlı olsun. İyi günlerinde kullan kardeşim. Sahilden İzmir'e gidersin artık bu yaz. Hatta belki orada buluşuruz. :)

Çok sağ ol Güven abi. İnşallah kısmet olur da görüşürüz. :)
Tercüme için de çok teşekkürler. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar