Yeni motorum :)

Öncelikle tüm forum dostlarına merhabalar.. :)
Sonunda uzunca araştırmalarım sonucu istediğim motoruma kavuştum. Daha öncede başlık açtım Regal Raptor dd150e2 ve YBR ESD arasında fikirlerinize danışmıştım. Her iki motoru da kullanma fırsatım oldu tüm artılar eksiler düşünüldü ve karara bağlandı.
Büyük cc kullanıcısı olan abilerime kardeşlerime biraz komik gelse de benim hayalim buydu ve sonunda 2014 Beyaz'ıma kavuşmak nasip oldu.
Allah herkesi gönlünde yatana kavuştursun.. :)
Bu kadar yazıdan sonra buyurun bir kaç fotoğraf :)

Bayide iken..
http://i.hizliresim.com/JLDG1J.jpg

Ufaklığı arabaya yükledik.. :) (NOT: Fotoğraftaki ben değilim.)
http://i.hizliresim.com/rL14j1.jpg

Ve nihayet Beyaz, evimin bir bireyi oldu. :) :)
http://i.hizliresim.com/ElDLYD.jpg

Son olarak..
Arkadaşlar benim gibi çinli motorunuz varsa ve yeni motor alacakasanız YBR yi tavsiye ederim size çok iyi gelecek :cat: ; Benim gibi cbf, tvs, ybr hatta RR, drift ve aklıma gelmeyen daha bir sürü motor arasında sıkışıp kalacaksınız. Ben YBR aldım ama ben diyemem ki bu en mükemmeli. Bu "Bana Göre" en mükemmeli. Kesinlikle hepsine binin görün mümkünse artçı olun motoru hissedin, sevin arkadaşlar kulaktan dolma bilgileri herkes söylüyor. İçinize sineni alın paşa paşa kullanın.
Başlığımı okuyan herkese teşekkürlerimi sunarım. Umarım hayırlara vesile olur iyi akşamlar. İyi forumlar. :king:

Hayirli uguru kazasiz belasiz binlerce kilometren olsun inşallah :)
İçine sinme olayina kesinlikle katılıyorum yoksa hepsi gidiyor ayrıca güzel renk seçmişsin maşallah :)

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :) ybrnin en sevdiğim rengi. Belki de yeni renk olduğu için güzel geliyordur :)

Hayirli uguru kazasiz belasiz binlerce kilometren olsun inşallah :)
İçine sinme olayina kesinlikle katılıyorum yoksa hepsi gidiyor ayrıca güzel renk seçmişsin maşallah :)

Teşekkür ediyorum Yavuz. Evet şansıma beyaz rengi de çok severim güzel bir tesadüf oldu. :)

Maşallah, Allah Kaza Bela Vermesin Tekeriniz Düz Bassın :cat:

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :) ybrnin en sevdiğim rengi. Belki de yeni renk olduğu için güzel geliyordur :)

Eyvallah Fatih kardeşim Allah hepimizi korusun. Severek aldım umarım uzun yıllar beraber vakit geçiririm. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------

Teşekkür ediyorum C.Kaan dostum Allah sana daha iyilerini versin. :cat:

OnurTr Sağ ol kardeşim değerli yorumun ve iyi dileklerin için. :)

Hayırlı uğurlu olsun, bunları görünce içim gidiyo kavuşamadım motoruma daha :rendeer:

Öncelikle hayırlı olsun kardeşim Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin maşallah ybr de yakıyor güle güle kullan. Sana tamamen katlıyorum bu karmaşayı ocak ayında bende yaşadım ve imkanlar dahilinde secenekleri değerlendirdiğimde aklıma ruhuma gönlüme yatan motoru aldım. Araştırıp artılar eksiler değerlendirildiğinde elde birden fazla seçenek kalıyorsa motor zevk ve keyif işi olduğu için bence burada şunumu alsam bunumu alsam yerine ona buna sormaktansa bize en yakın olan motoru almalıyız diye düşünüyorum. Sende böyle yapmışsın tekrardan hayırlısı olsun .

Öncelikle hayırlı olsun kardeşim Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin maşallah ybr de yakıyor güle güle kullan. Sana tamamen katlıyorum bu karmaşayı ocak ayında bende yaşadım ve imkanlar dahilinde secenekleri değerlendirdiğimde aklıma ruhuma gönlüme yatan motoru aldım. Araştırıp artılar eksiler değerlendirildiğinde elde birden fazla seçenek kalıyorsa motor zevk ve keyif işi olduğu için bence burada şunumu alsam bunumu alsam yerine ona buna sormaktansa bize en yakın olan motoru almalıyız diye düşünüyorum. Sende böyle yapmışsın tekrardan hayırlısı olsun .

Çok teşekkür ediyorum Asil abicim hem iyi dileklerin hemde beni destekler nitelikte yorumun için. Allah hepimize kazasız belasız keyifli gazlamalar nasip etsin. Tekrardan teşekkür ediyorum abi. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

Karachali, umarım en yakın zamanda kavuşursun gönlünde yatan motora. Teşekkürler. :cat:

braveguy, sağ ol dostum.

ardacik, teşekkür ediyorum abi. :) :)

Depo kanatları da siyah olmasaymış çok daha güzel duracakmış beyaz. Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)

Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin kardeşim. Darısı hayalleri olup da sahibi olamayan herkesin başına inş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar