Sabırküpü kullanıcısının son içeriği

1. Sabırküpü

Yeni motorum gençler! Kırmızıydı , siyah oldu:)

Merhaba arkadaşlar! Yeni motorumu yaklaşık 1 hafta önce almama rağmen yeni foto koyabildim..Foto koymadan da topik açmak istemedim.O yüzden bugüne kaldı..11000km de tertemiz bir Apache aldım! Seviyorum ben bunu yaw...Bundan önceki de kırmızı bir apache idi.Şimdi siyah oldu..Ne bileyim işte, olan...
  2. Sabırküpü

Güzel bir reklam filmi! Adamlar biliyorlar işi yaw:)

Bu hintliler hakkaten 250cc ve altı modeller için gereken herşeyi iyi biliyorlar yaa:cyclopsan Alın güzel ,gülümseten bir reklam daha..Umarım daha önce verilmemiştir:) İyi seyirler sCrm1UqqHIo milletin izleyesi mi yok nedir??:):):)
  3. Sabırküpü

Acil yardım ey site sakinleri! Senet bozdurma???

Bir arkadaştan senetlerin banka aracılığıyla bozdurulduğunu duydum:silent::silent: borçlu olanın maaş bordrosu vb. belgelerini isteme ihtimali de varmış..:cyclopsan Bana pek mantıklı gelmedi ama sizin de fikirleriniz önemli..Teşekkürler şimdiden:rendeer:
  4. Sabırküpü

Dayanıklılığın, sağlamlığın anlamı nedir?Neden?(Sizce)

Forumda arattım da buna dair pek birşey bulamadım..Çoktandır düşündüğüm bir konu..Bir makinanın veya üretilen herhangi bir nesnenin dayanıklılığı üretildiği an mı bellidir yoksa üzerinden zaman mı geçmesi lazımdır ki 2. seçeneği ben deneme yanılma olarak tanımlıyorum.. Bunu ilgi alanımız olan...
  5. Sabırküpü

Yardım!Ehliyetimde gözlük- ticari kullanamaz ibaresi:(

İyi akşamlar sayın site sakinleri.Ehliyetimde anlatması uzun bi hikaye sonucu GÖZLÜK-TİCARİ KULLANAMAZ ibaresi yazılı olarak bugün trafikten teslim aldım.Bu aşağıda linkini verdiğim SÜRÜCÜLERDE ARANACAK SAĞLIK ŞARTLARI yönetmeliğinde belirtilmemiş.Onlarca defa okudum ama gözlüklü birinin...
  6. Sabırküpü

Sabrın sonu hakkaten selamet...TVS Apache ye ramak!!!

Selamünaleyüm abiler ablalar kardeşler... İlk motorumu 5 gün içinde almak için beklemedeyim..İzmir'de beni bekliyor güzel motorum canım motorum..5000küsur km..Kırmızı bir şeytan.. bir tane daha..Devamı mutlaka gelecek gezili hem de...Allahım sen bana bu mübarek ayda bu mükafatı verdin ya...
  7. Sabırküpü

2.el bir ybr kaç km'de,ve ne durumdaysa alınır?Yardım lütfen

2.el bir ybr kaç km'de,ve ne durumdaysa alınır? cevap verecek kimse yokmu arkadaşlar
  8. Sabırküpü

2.el bir ybr kaç km'de,ve ne durumdaysa alınır?

Yaklaşık 3 ay sonra 2. el bir ybr125 almayı düşünüyorum...maddi durumdan dolayı mecbur naapalım artık...Apache sonraya kalacak(Gerçi 3 ay sonra apache bulsam kaçırmam ama:P)Yani üstatlarımın tavsiyeleri nedir? Ne kadar iyi olursa olsun kaç km'den sonra YBR alınmaz..Km si ve fiyatı ne olmalıdır...
  9. Sabırküpü

TVS Apache RTR160

sadece izleyin başka bişey demiyorum http://www.youtube.com/watch?v=wBq7AfP8iHk bu sitede de model hakkında bilgiler veriliyor http://rearset.blogspot.com/2007/04/apache-160-3-rear-end-and-details.html resim eklemeyi bilmiyorum yoksa hallederdim Saygılar... TVS Apache RTR 160 ENGINE 4...
  10. Sabırküpü

Zipstar125!Çinlilerin en iyisi!(Diyorlar)

125 cc,çift silindir, 4 zamanlı, Çift egzoz,en az cbf 150 kadar kalıplı(daha iri de denebilir) ve en önemlisi ve (kafamı karıştıran) 15-16 bg olması.Böyle bi model var gördüm ama söylenenler doğru mu pek inandırıcı gelmedi..Siz ne dersini:cyclopsan z??
  11. Sabırküpü

Ybr veya cbf arıyorum..-İzmir-

Merhabalar..Dediğim gibi bu iki modelden birini mutlaka istiyorum.Ödeme şeklim peşin para ile olamadığı için çok üzgünüm..1500ytl peşin vermek kaydıyla kalanını senetle taksit şeklinde ödemek istiyorum..Her türlü güvenlik testine,kimlik bilgisine hazırım.Motorun izmirden olması daha iyi olur ama...
  12. Sabırküpü

Kredi kartına taksitle motor arıyorum! Naked!

2500 ün altında ybr,3000 altında cbf 150,4000-6000ytl arasında gt 250 comet arıyorum..Ama sadece kredi kartına taksitle veya senetle alışveriş yapabilirim..Tel:05556744861 Sabır Kılınç İ[email protected] yazışma adresim..Saygılar
  13. Sabırküpü

1750ye 5300kmlik ybr mi 2600e 50 kmlik cbf150 mi?

Yardım!Ankara mt den veya ankaralı kardeşlerim yardım!Prometheus abiiii! Herkese tekrar merhabalar!Ankaradan 2. el bir honda cbf 150 ilanı buldum ve verilen telefonu aradım.Uzun bir sohbetten sonra 1000ytl peşin geriye kalanı 1600ytl kredi kartına taksitle sadece 50 kmlik bir cbf150 almaya...
  14. Sabırküpü

SLM..2. el bi motosikleti kredi kartıyla alabilirmiyiz?

Evet soru aynen böyle..2. el bir ybr veya olursa şayet bir cbf 150 yada başka bir motosikleti kredi kartıyla alabilirmiyim özellikle İzmir'de???
  15. Sabırküpü

Motor almak için finansman sorunu

Merhaba değerli site yetkilileri ve üyeleri arkadaş ve abilerim.. Kusura bakmayın site gezintinizi böldüğüm için ama bilenlerin ve tecrübelilerin yardımına ihtiyacım var.:pale: Ben İzmir de üniv. öğrencisiyim.Çok uzun bi araştırma ve bekleyişten sonra işte benim scooterım bu dedim:Asyamotor...

Yeni mesajlar