Sabrın sonu hakkaten selamet...TVS Apache ye ramak!!!

Selamünaleyüm abiler ablalar kardeşler...
İlk motorumu 5 gün içinde almak için beklemedeyim..İzmir'de beni bekliyor güzel motorum canım motorum..5000küsur km..Kırmızı bir şeytan..

bir tane daha..Devamı mutlaka gelecek gezili hem de...Allahım sen bana bu mübarek ayda bu mükafatı verdin ya binlerce şükür binlerce şükür:mrgreen::bounce:

hadi hayırlı olsun bakalım. son zamanların yeni gözdesi tvs :cat:

Evet bende cok sevıyorum bu motoru cıdden cok guzel.Bende cıddı cıddı scooterımı satıp bundan almayı dusunuyorum.Senı tebrık ederım hayırlı olsun kazasız belasız kullan.

Hımm biizm forumda görmüştüm bunun satılık ilanını hade hayırlı olsun bakalım

Herkese ayrı ayrı çok çok teşekkür ediyorum...Hakikaten en mutlu günlerimden biri olacak onu altıma alacağım gün..Çok güzel geziler, çok güzel fotolar hazırlayacağım..hatta ta izmir'den diyarbakır'a onunla gelip güzel diyarbakırımı da sizinle fotolarla paylaşacam:)

hayırlı olsuunn...
güzel güzel gezilerde kmler harcamalar:cherry:
kazasız belasız sürüşler..

hayırlı olsuunn...
güzel güzel gezilerde kmler harcamalar:cherry:
kazasız belasız sürüşler..

teşekkür ederim...Mesela 2.gezim 24 ekim beşiktaş liverpool maçı için istanbul gezisi olarak düşünüyorum...Bana katılmak isteyen de beni ist da ağırlamak isteyene de baş göz üstünde yerim var:phazır olun Sabırküpü'nün sabrı taştı....:mrgreen:

teşekkür ederim...Mesela 2.gezim 24 ekim beşiktaş liverpool maçı için istanbul gezisi olarak düşünüyorum...Bana katılmak isteyen de beni ist da ağırlamak isteyene de baş göz üstünde yerim var:phazır olun Sabırküpü'nün sabrı taştı....:mrgreen:

Dur hele yaww.Bi kaç bin km alış motoruna hemen oyle kendini kmlere vurma:)

Affetmek yok usta...
çok pis açılacam.Durduğum gün bittiğim gün..Daima ileri..Daima km..Denizler dağlar aşmaya geliyorum:D:D:D:D

Sabırküpü;811029' Alıntı:
Affetmek yok usta...
çok pis açılacam.Durduğum gün bittiğim gün..Daima ileri..Daima km..Denizler dağlar aşmaya geliyorum:D:D:D:D
hey maşşallahhhhhhh yürü be kardeşim.. iftar öncesi iftar öncesi gaza geldim vallada billada işte bu yauuu :queen: :p:p

Sabırküpü;810933' Alıntı:
ben istanbuldayım gelirsen görüşelim, tanışalım.. seni bi zealsun grubuyla gezdiriimde gozün goynün açılsın :mrgreen:
gerçi tarzlarımız aynı deil ama gönüller bir olsun..:cat:

Affetmek yok usta...
heyyyt bee kim tutar seni istbuldan sonra bide bi izmit yaparsın yakın nasıl olsa:p:)güle güle ve dikkatli kullan dostum allah kaza bela vermesin nice km lere:cat::wiinkk:

güzel motor kazasız keyifli sürüsler dilerim yaptıgın gezilerin resimleri artık buraya atarsınn :p

hey maşşallahhhhhhh yürü be kardeşim.. iftar öncesi iftar öncesi gaza geldim vallada billada işte bu yauuu :queen: :p:p

ben istanbuldayım gelirsen görüşelim, tanışalım.. seni bi zealsun grubuyla gezdiriimde gozün goynün açılsın :mrgreen:
gerçi tarzlarımız aynı deil ama gönüller bir olsun..:cat:

sağolun varolun kardeşlerim....en kısa zamanda görüşeceğiz..Bu alemde uğramadığımız kalmayacak herkes beni tanıyacak..Hepinizi seviyorum..Bayağı ateşlendim yaaw...Yarın ola hayrola..Beşiktaşım inşallah bu akşam alır da ist daki maça daha bir zevkle gelirim..ÇARŞI mın nefesini hissederim..

heyyyt bee kim tutar seni istbuldan sonra bide bi izmit yaparsın yakın nasıl olsa:p:)güle güle ve dikkatli kullan dostum allah kaza bela vermesin nice km lere:cat::wiinkk:
uğramaz olurmuyum siz davet ettikten sonra beni ağırladıktan sonra hiç kırarmıyım size canım kardeşlerimm..Resimden kusacaksınız artık..Gezilere doyacaksınız..Allah kaza bela vermesin tabi..Cümlemize..Saygılar:rendeer:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
azmin,hırsın,iştahın,gayretin,kararlılığın takdir edilecek boyutta.ancak 23 yıllık motorcu abinden sana küçük ama önemli bir tavsiye;süratli ve çabuk değil,normal hızla ama emniyetli bir şekilde gideceğin yerlere ulaşmayı hedefle kendine.hayırlı uğurlu olsun,kazasız ve belasız kullanman dileklerimle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar