S6453 kullanıcısının son içeriği

1. S6453

KOMMAGENE GEZİSİ

Arkadaşlar merhaba. Sizlerle Ağustos ayında yapmış olduğum bu geziyi paylaşmak istedim. Bu bölgeyi gezmeyi düşünen arkadaşlara bir yardımı dokunur umarım. Daha fazla gezi, bilgi ve fotoğraf için http://anadoluyollarinda.blogspot.com.tr/ adresine bakabilirsiniz. :cat: Asur kaynaklarındaki Kummuh...
  2. S6453

Kapadokya Gezisi (3 Gün-1.300 km)

Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde yapmış olduğum bu geziyi sizinle paylaşmak istedim. Daha fazla gezi ve fotoğraf için http://anadoluyollarinda.blogspot.com.tr/ adresine bakabilirsiniz. Kapadokya denince pek çok insan gibi benim de aklıma Göreme-Avanos-Ürgüp üçgeninden başka bir şey gelmiyordu...
  3. S6453

Fazer 8 ile Yenice Ormanları

Hafta sonu havanında güzel olması ile hemen şehirden kaçış planlarını yapıp Yenice Ormanları'na doğru düştüm yola. Yenice, Karabük’e 32 km mesafede yer alıyor. Karabük’e ulaştığınızda sizi ilk olarak gri duman bulutu ve ağır metal kokusu karşılıyor. Ama Filyos Çayı’nı solunuza alarak...
  4. S6453

9000 yıl öncesinden izler: Çatalhöyük

Arkadaşlar herkese merhabalar. Hafta sonu gerçekleştirdiğim bu gezi sizinle paylaşmak istemim. Daha fazla resim, gezi ve bilgi için http://anadoluyollarinda.blogspot.com.tr/ adresine bakabilirsiniz. Bu seferki yolculuk Çatalhöyüğe. İç Anadolu bölgesinde bulunan Çatalhöyük, Konya'nın Çumra...
  5. S6453

Eğriova Yaylası Kampı

Motosikletim ile kamp yapacak bir yer ararken internette tesadüfen Eğriova Yaylası hakkında birkaç yazı gördüm ve buraya doğru yola çıktım. Eğriova Yaylası Ankara’nın Beypazarı ilçesi sınırlarında ve Ankara’nın bozkırında ilerlerken insan yaylaya doğru yol aldığına kendini inandırmakta...
  6. S6453

Unutulmuş Güzellik: Aizanoi

Aizanoi Antik Kenti’ni görebilmek için yaklaşık 850 km’lik bir yolculuğu göze alıp yola çıktığımda bu kadar eşsiz bir güzellikle karşılaşacağımı bilmiyordum. Ankara’dan istenirse Eskişehir, istenirse Afyon üzerinden ulaşılabiliyor Aizanoi Antik Kenti’ne. Ben Afyon istikametini tercih ettim...
  7. S6453

Bugüne Kadar Kullandığım En Sessiz ve Hafif Kask

En son aldığım kask olan "Nexx XR2 Carbon Pure" beni gerçekten çok şaşırttı ve bu yazıyı yazmama sebep oldu. Pek çok motosiklet sürücüsü gibi bende kask seçerken güvenlik hususunu ön planda tutuyorum. Güvenlikten sonra benim için öne çıkan kriterler sessizlik ve hafiflik. Bu doğrultuda yaptığım...
  8. S6453

Ankara-Amasya-Antakya / Tiger Sport 1050-XT 660 ZA-Fazer 8

Çok severek ve araştırarak aldığım TRİUMPH TİGER SPORT 1050 motosikletimi satma gerekliliği hâsıl olduğunda böylesine hızlı bir sürece gireceğim hiç aklıma gelmemişti. Tiger Sport 1050’yi satmak için verdiğim ilana Giresun’dan bir arkadaş YAMAHA XT 660 ZA TENERE ile takas teklifiyle karşılık...
  9. S6453

13 Saat 995 km

Hatır için çiğ tavuk yenirmiş. Bende bir arkadaşımın hatırı için 13 saatte 995 km yol yaptım. Burdur'da askerliğini yapan arkadaşımı bayramda ziyaret etmek için bayramın 2. günü sabah saat 5.30 da düştüm yola. Gidiş güzergahım şu şekilde...
  10. S6453

Ankara'nın Virajlı Dağ Yolları ve Tezek Kokulu Köy Yolları

Hafta sonu amaçsızca motosikletle gezerken sıcaktan bunalarak yolumu yükseklere çevirdim. Ankara'da yaşayanlar bilir Elmadağı. Yakupabdal Köyü üzerinden Elmadağ'a çıkmaya başladım ve sonrasında kendimi hiç bilmediğim yollarda buldum. Yakupabdal Köyünden Kömürcü Köyüne giden yaklaşık 15 KM yol...
  11. S6453

Cunda-Bergama-Foça-İzmir-Urla-Seferihisar-Didim-Şirince (7 gün-2201 km)

Geçen sene motosikletimle Çanakkale'den Cunda'ya kadar bir gezi gerçekleştirmiştim. Bu gezi de ise Cunda'dan Didim'e kadar Ege sahillerini gezdik. İlk gün Ankara'dan çıkıp Mudanya üzerinden Ayvalık'a 10 km uzaklıktaki Karaağaç'a 700 km'lik bir yolculuk gerçekleştirdik. [/url][/IMG]...
  12. S6453

Triumph Tiger 1050 Sport

[/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] Triumph’ın 1993 yılında Tiger 955i adıyla üretmeye başladığı motosikletin günümüz versiyonudur. 1050 cc’lik üç silindirli motor 125 HP ve 104 NM tork üretmekte. 4.300 dakika/devir’den itibaren 104...
  13. S6453

Ankara

[/url][/IMG] İnsan bazen hayatın koşuşturmacasından ya da her an elinin altında olduğunu bildiğinden belki de önemsemediğinden içinde yaşadığı kente yabancılaşıyor. Ankara’yı sevmeme rağmen kendimde de Ankara’ya karşı bir yabancılaşma halinin varlığını uzun zamandır hissediyordum. Bu...
  14. S6453

Yeni Yol Arkadaşım TİGER 1050 SPORT

BMW F 800 R zevkle bindiğim, hoşuma giden, keyifli ve kaliteli bir alet olmakla birlikte çok uzun yolculuklar yapmayı aklıma koyduğumdan beri (bir seferde 4000-5000 km) daha konforlu yüksek hızlarda rüzgar koruması sağlayacak bir motor arayışına girmiştim ve bir süredir devam eden yeni...
  15. S6453

Hattuşa-Alacahöyük-Yazılıkaya (Bir Tarih Gezisi)

Arkadaşlar merhaba :cat: Geçen hafta içerisinde yapmış olduğum bir geziyi sizinle paylaşmak istedim. Daha fazla fotoğraf ve bilgi için http://sinancinar1.blogspot.com.tr/ adresine bakabilirsiniz. Bu sefer ki yolculuğum çok öncesinden planlanmış ancak bugüne kadar yapılamamış bir yolculuk...

Yeni mesajlar