Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar R25 E Egsoz uygulaması yapmak istiyoruz
Yalnız cezalar hakkında bilgimiz yok egsoz taktığımızda
cevirmelerde sıkıntı yaşarmıtız bağlama durumu olurmu
Egsoz cezası neye göre kesılıyor bılgısı olan yardımcı olabılırmi
Arkadaşlar Seyır halınde ıken stop ettı benzın bıttti sanıp benzın attım ancak marş basmasına rağmen motor el ve ayak marşı hiçbir şekilde çalışmıyor benzın bitmiş gibi marş basıyor sıkıntı ne olabılır masrafı nedir bilgisi olan bilgilendırebılırmı
Arkadaşlar istanbuldada artık düzenlemeye girmiş kara yolları Ümidimiz her bölgede olması
Zeytın burnu Sağ taraftada öncesi var :D
[/url][/IMG]
resim alıntıdır
Arkadaşlar Mecidiyeköyden Profıloya bağlanan yolu döndukten 20 metre sonra devletımız sağolsun Öyle bir çukur oluşmuşki bugun arabanın arkasından uykusuzlugun etkısıyle çukura düştüm allahtan Yatmadık Dikkat edin lastıgı komple gömüyor çukur
Beledıyeyı arayarak bildirdim.
Arkadaşlar kendi bünyesinde kredi çıkaran firmalar hangileridir honda yamaha ws
Yani bankadan değilde anlaşmalı olduğu finanstan kredi sağlayanlar böyle birşey duyan varmı?
Arkadaşlar haziran ayında gönlüm cbr 250 r almantan yanaydı.
Ancak fiyatlar beni şaşırtıyor 13 bin tl den aşşağı doğru drüst.
Cbr yok Alsamda sadece repsolu alacağım için hiç yok.
Ancak 250 sl baktığımda 11 11500 e sıfır sayılacak kadar
Temizleri var Kawasakinin tek korktuğum kısmı parça...
Arkadaşlar henüz yarım saat önce mecidiyeköy astoria ışıklarda bir cbr 125 gaz verip duruyordu :D
Beraber kalktık ve arkama baktığımda resmen can çekişiyordu :D nerde o kalıplı ama performanssız arkadaş :D
Cbr 125 i bukadar güçsüz bilmezdim 3 mılyarlık motora bıdakı ışıklarda anca yetişti :D
Beyler benim dükkanım akraba çevremizin yoğun olduğu biryerde hergün bir akrabam gelip motoru versene şuraya gidicem
beni şuraya bıraksana.
motorla işin yoksa bugun bende kalsın.
Vs vs ama günde en az iki kişi gelip istiyor.
Kimseyı kıramayan bir insanım.
motor kıymetlı değil ama buda bi araç...
Arkadaşlar bugün cbr 250 fiyat almaya gittim 14.700 tl
5 bin tl peşinatım olduğunu söyleyıp nasıl bir taksit yaparız dedim.
10 bin tl limitli kartın var ise 9 taksite böleriz dedi.
Bende 10 bin tl kart limiti olucak tip varmı dedim.
ozaman kredi çekicez dedi.
kredi ödüyorum kredi çekemem büyük...
Arkadaşlar Sahibindene ilanı verdim Ancak milletin fiyat olarak ne düşündüğünü merak ettim.
Açıklamayıda okuyarak edeceği fiyatı verirseniz sevirim plaka dahil 0 ı 4 bin tl üstüne çıkmaktadır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-beyaz-melek-251057007/detay/
Arkadaşlar Motosıklete Mh drıft İle başladım Şuan kafamda hazirana kadar cbr 250 repsol almak var Yalnız Çalıştıgım paranın belli bir kısmını Ev taksidine Ödüyorum Bunun için 14 bin tl gibi bir parayı çıkarmam ödemem çok zor. Bazı kişilerden ek iş yaptıklarını duydum Kendı motorum mevcut sabah 9...
Arkadaşlar Driftin Sinyallerı Aşırı büyük olduğu İçin değiştirdim ancak şimdi sinyaller beyaz led yanıyor nasıl turuncu yaparım sınyal camı ustune truncu fılm felan kurtarırmı :D
Arkadaşlar Bu sakalı Takmak için Motosıklete ek Demır felanmı takmak gerekiyor Sakalın Vidaları var yalnız Motorla vıda yerlerının alakası yok
Motor mh drıft sakalda drıft sakalı