rumelian kullanıcısının son içeriği

1. rumelian

Yakıt hırsızlığına karşı nasıl önlem alırız

150’lik düz karbüratörlü motorum var. Apache yakıtım farklı yerlerde iki defa çalındı. İkisinde de karbüratörün tahliye vidası kurcalanmış ve tahliye hortumunu yerde buldum. Tahliye vidasını japon yapıltırıcısıyla falan bozsam diyorum, eh o da lazım? Artık dolu depoyla dolaşmaya korkuyorum.
  2. rumelian

Commuter lastik tavsiyesi

Merhaba, en eski kasa tvs apache için (90-90-18 arka) için lastik tavsiyenize ihtiyacım var. 4 mevsim ayda 3000-4000 km yol yapıyorum. Yolun %40’ı otoyol %30 bol yamalı şehir içi asfalt %30 taşlı stablize yol. (mıcır diyemem çünkü kibar kalıyor) 5 yıllık irc lastiklerim ansızın kendini...
  3. rumelian

Barkın (Altın Elbiseli Adam) için bir imzayı da mı çok görüyoruz?

Beyler bilen bilir, bilmeyenler şimdi öğrensin. Ama resmi AEA sayfasının da desteklediği bir change.org kampanyası vardı. Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu'nun Madame Tussauds İstanbul'da yer alması için açılmış bir change.org sayfası ve 10.000 imza gerekiyordu. Şaka gibi hala 10.000 kişi...
  4. rumelian

motordan gelen kuş (düdük) sesi

selam, tvs apache 150 motorumda durup duruken ses başladı. marş verişimle başlıyor, devirle birlikte artıyor 6 bin devirden sonra kesiyor. böyle cikcik diye, biraz da düdük sesine benzeyen bir ses. zincir sesi değil, sübap değil, motorun gidişi normal. ama ses motorun sesini bile bastırıyor...
  5. rumelian

Aldığım trafik sigortası teklifleri

Merhaba, 2008 tvs apache 150 motosikletim var (ilk kasa analog göstergeli). bu sene aldığım trafik sigorta teklifleri; Axa : 631 Allianz : 774 Anadolu : 583 / 3taksit Mapfre : 585 / 4taksit Ergo : 964 Ak : 784 Hiç kazam yok. bu motor 2012'den beri bende... İl: İstanbul Sorum şu: Zaten...
  6. rumelian

Filiz İnal'in son durumu ???

umarim dogru yere acmisimdir. Yurtdisindaydim, yeni geldim gundemi de takip edemedim. Ama aklima geldi... Yaklasik 2 sene once konsolos esinin (Andrea Koppel, #%^*+£$¥!!!) carpip kactigi Filiz İnal'in son saglik durumu ne oldu? Bu senede sessiz ciglik eylemi yapildi mi? İsvicre devleti aileden...
  7. rumelian

HGS'yi kırıp, katlanır plakaya geçiyorum! Karayollarının zulmü!

Merhaba, Kurallara uyan ve hak yemekten korkan bir vatandaş olmama rağmen karayollarının beni canımdan bezdirmesi nedeniyle bende plaka kapamaya başlayacağım. Olması gerektiği gibi HGS aldım. 30 TL bakiye de yükledim. 6. sınıf Kart olanlarından. Köprüde problem yok ama otoyollarda hep hatalı...
  8. rumelian

Megelli üretimi durdurulmuş

Megelli web sitesinden yapılan açıklamaya göre, Çinli üretici ile olan sözleşme bitmiş. Üretim durdurulmuş. Gelecekte yeni bir üretici bulurlarsa üretime tekrar başlayabilirlermiş. Centilmenlik anlaşması gereği Çinli üretici distribütörlere parça tedariği sağlayacakmış. kaynak...
  9. rumelian

Tvs Apache 150'ye, cbf 150 gidonu takmak

Merhaba, 2008 Model TVS Apache'm (rtr olmayan ilk seri, beyaz motorlu olan) icin, boyumdan dolayi oturus pozisyonumu iyilestirmek icin gidon yukseltmeyi istiyordum. Arastirdigim kadariyla gidon yukseltme parcalari biraz fiyatli. Ama cbf gidonu 20 lira. Gorunuse gore bir tek on fren hortumum...
  10. rumelian

Kullanılmış Kappa KV-1 Çeneden açılan kask Parlak Siyah XXL

Kendime Full Face kask aldığım için satılık Kappa KV-1 Kask. Kaskı 8 ay önce aldım. Masanın üstüne koymaktan vb kılcal çizikleri var. Ama elinize alıp incelerseniz gözüküyor. Vizörde ve iç gözlükte çizik yok. Çeneden açılır bir modeldir. Tecnopolymer malzemeden yapılmıştır. İç pedler ve yanak...
  11. rumelian

Yeni bir uye : istanbul

Merhaba, Adim Cem. İstanbulda ikamet etmekteyim. 29 yasindayim ve mimarim. Acemi bir motorcuyum. Asiri yagmurlu gunler haric, gunluk olarak motor kullaniyorum. genel olarak mobil halde oldugumdan daha cok Ipad kullaniyorum. O yuzden Turkce karakter konusunda anlayis gosterirseniz sevinirim...

Yeni mesajlar