Yakıt hırsızlığına karşı nasıl önlem alırız

150’lik düz karbüratörlü motorum var. Apache yakıtım farklı yerlerde iki defa çalındı. İkisinde de karbüratörün tahliye vidası kurcalanmış ve tahliye hortumunu yerde buldum. Tahliye vidasını japon yapıltırıcısıyla falan bozsam diyorum, eh o da lazım? Artık dolu depoyla dolaşmaya korkuyorum.

250cc ve altı motosikletlerin bir çoğunda aküye ve kritik ekipmanlara bir tornavida yardımıyla kolayca ulaşılabiliyor. Bu konuda motosiklet üreticilerinin yeni projeler/tasarımlar geliştirmesi gerekli bence. Bir motorun bujisine, yakıt hortumuna, aküsüne ulaşabilmek bu kadar kolay olmamalı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
250cc ve altı motosikletlerin bir çoğunda aküye ve kritik ekipmanlara bir tornavida yardımıyla kolayca ulaşılabiliyor. Bu konuda motosiklet üreticilerinin yeni projeler/tasarımlar geliştirmesi gerekli bence. Bir motorun bujisine, yakıt hortumuna, aküsüne ulaşabilmek bu kadar kolay olmamalı.
CC farketmiyor işini bilen bir hırsız alet çantasıyla gelip 1000rrın alt motorunu bile iki kişi 10dkda söker gider burda alınacak tek önlem motoru tenha yere koymamak garaja koymak vsvs

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar