rozetli kullanıcısının son içeriği

1. rozetli

Bumoto eagle xr 250 (loncin rover 250)

Motosikletim digital göstergesi 100km ve üzeri hızlara çıktığımda km saati uyarı verir gibi yanıp sönüyor, sebebi nedir,bilen varsa bilgi verebilirmi.
  2. rozetli

Subap ayarı

Selamlar 500km de karbratorlu motosiklet ilk çalıştırmada yarım jikle istiyor,isinana kadar rölanti de stop ediyor, rölanti ayarı tutmuyor çok çabuk ısınıyor,sebebi sıkı subap ayarından olabilirmi ?
  3. rozetli

Bumoto eagle xr 250

Bu motosikletin karbüratörü kronik sorunluymus, karbüratörü piyasadaki herhangi bir 250cc lik karbrator ile degistirebilirmiyim?
  4. rozetli

Karbüratör

250cc karbüratör lu bir motosikletim var günün İlk çalıştırmasında jiklesiz çalışmıyor,yani jikle açık ken yarım marşta çalışıyor,ancak hemen peşinden boğulup stop ediyor.Ancak ilk çalıştırmada jikle çekip çalıştırıp hemen jikleyi kapatıp,gaz vererek çalıştırıyorum, ancak 1 kaç dakika motosiklet...
  5. rozetli

Bumoto eagle xr 250

2012model sıfır olarak bu motosikleti satın aldım ama Türkiye'de pek bir kaynak bulamadım,bu motosiklet ile bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
  6. rozetli

motul motor yağı

selamlar motosikletim 2018 model mondial mr vulture 2000km de yağ değimi için motosiklet tamircisine gittim yağ olarak ne önerirsin dedim ustaya,usta bana motul motor yağını önerdi ve yağı motul olarak değiştirdi.Ancak yağ değişiminden sonra vites geçişleri çok sert ve takırtılı olmaya...
  7. rozetli

Mondial vulture tekleme

2018 model vulturede 2000 ila 5000 devir aralığında sabit hızlarda giderken anlık ve sürekli tekleme yapıyor,sanki saniyelik elektrik kesintisi gibi birşey yaşıyorum.5000 devir yukarısında ve rölantide sorun yok,motosiklet soğukken bile ilk çalıştırmada yarım marşta çalışıyor.Acaba sorun...
  8. rozetli

Ruhsatları ilgili büyük hata

Herkese selamlar benim başıma gelen acaba şu Türkiye de kimin başına gelmiştir merak içindeyim.. Evet esas meseleye geleyim bir an önce 2013 haziranda samsunda Yantur ticaretten sıfır km bir vulture aldım herşeyi dahil plaka ruhsat peşin para anlaştık ve ödemeyi yaptım 2 gün sonra ruhsatın için...
  9. rozetli

hava soğutmalı motosiklete sağ soğutma kiti..

herkese selamlar mondial mr vulture motosikletime yağ soğutma ünitesi takılabilirmi acaba bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler. sitede çin malı motosikletlere uyumlu diyor.
  10. rozetli

hava soğutmalı motosiklete fan takılırmı?

Herkese selamlar benim hava soğutmalı 4 zamanlı mr vulture marka motosikletin var acaba bu alete fan taka bilirmiyiz şimdiden tüm motorcu arkadaşlara teşekkürler
  11. rozetli

SAMSUNDA N SELAMLA

[/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG][/url][/IMG]inşallah bende artık bu forumda olacağım tüm motosiklet severlere sevgi ve saygılar..... ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ---------- evet buda benim 2013 mr vulturem[/url][/IMG]

Yeni mesajlar