hava soğutmalı motosiklete fan takılırmı?

Herkese selamlar benim hava soğutmalı 4 zamanlı mr vulture marka motosikletin var acaba bu alete fan taka bilirmiyiz şimdiden tüm motorcu arkadaşlara teşekkürler

Takılır
Motoru şehiriçi kullanacaksan ve üstüne çok trafik var ise o fan çok işe yarar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Takan arkadaşım var belirli bir sıcaklığa gelince otomatik olarak fan çalışıyor. Güzel bir sistem yaptı ve iş görüyor. Tek sorun fanı güzel bir yere sabitlemek.

takılır ama gerek yoktur. düzgün vites seçimi ve aragazsız kullanımla ve eğer yük taşınmıyorsa ve dağa tırmanmıyorsanız hararet yaptıramazsınız. durduğu yerde çalışmayacak tabiki. motosiklet ile trafikte pek dur kalk olmaz. zaten sürekli hareket halindesiniz. bu yeterlidir.

takılır ama gerek yoktur. düzgün vites seçimi ve aragazsız kullanımla ve eğer yük taşınmıyorsa ve dağa tırmanmıyorsanız hararet yaptıramazsınız. durduğu yerde çalışmayacak tabiki. motosiklet ile trafikte pek dur kalk olmaz. zaten sürekli hareket halindesiniz. bu yeterlidir.

Zaman zaman öyle olmuyor, ben bir kez öyle bir trafiğin içinde buldum ki kendimi, aralarda bırak motorla girmeyi, yan yan yürüyecek bile boşluk bulamadığım noktalar oldu, bir süre sonra bloğun ısındığını kavramadaki değişimden anlayıp sağa çektim ve motoru stop edip soğumasını bekledim.

Soruya gelince, şöyle heybetli ve hava soğutmalı bir motorda olur, ancak, aynı motoru kullanıyoruz, bağlayacak yer bulman zor, nereye taksan sana takılır, kırılır. Bu arada, motorun daha yakın fotoğraflarını gönderebilirseniz sevinirim. Çantalar dikkatimi çekti.

Edit: Samsunda trafik çok olmaz, ihtiyaç duymazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar