- Konu Yazar
Herkese selamlar benim başıma gelen acaba şu Türkiye de kimin başına gelmiştir merak içindeyim.. Evet esas meseleye geleyim bir an önce 2013 haziranda samsunda Yantur ticaretten sıfır km bir vulture aldım herşeyi dahil plaka ruhsat peşin para anlaştık ve ödemeyi yaptım 2 gün sonra ruhsatın için hazır olur gel al dediler tamam dedim denilen günde gittim aldım ruhsatı kabaca bir baktım evrakta ve sigortadan adres bafra ilçesinde bir adres yazıyor bayiye sordum bu niye böyle diye ama isim tc doğru idi.Satıcı takılma bişey olmaz dedi iyi tamam dedim çıktım oradan bu arada aynı zamanda yetkili servis her 500 km de gidiyorum bakıma filan neyse aradan bi 15 gün filan geçti aradılar beni bayiden kusura bakma seninle aynı gün satılan bir motorun şase ve motor nosunu senin ruhsata yazmışız düzeltelim dediler gittim tabi bayiye aynı gün yeni ruhsat çıktı ancak diğer satılan motorda bizim üzerimeze görünüyor konuda diğer motor sahibine noter satışıyla vermem gerektiğini söyledi bayi prosedür böylemi diye sordum evet dediler neyse gittik notere verdim satışı diğer motor sahibine neyse oldu yıl 2015 bugüne geldik kapıda postacı tebligatın var dedi aldım bi baktım İst.dan bir hukuk bürosundan icra takibi şok oldum mesele ilk aldığım tarihteki ruhsat yanlışlığı düzeltilmeden önce motor bir araca çarpmış tam kusurlu üstelik motoru süren bir başkası 1000 TL masraf var kazadan sonra diğer motor sahibi de ayıkıyor çakallar hemen bayiyle temasa geçiyor ve bana haber veriyorlar ruhsatı düzeltelim diye kazadan bana bahsetmiyorlar tabi şimdi ise avukat masrafı 2 yıl sonra o tarihte benim bilgim olmayan bir hatadan dolayı o azamlar araç sahibi ben gözüktüğüm için benden icra yoluyla alacaklar noter satışından hemen iki gün önce olan bir olayı noter nasıl sistemden görmüyor anlamadım gitti neyapmalıyım yardım...