Roland-Kane kullanıcısının son içeriği

1. R

Motoru temizlemek için dağıtıyorum

Merhaba motorum denize düşmüş ve birgün denizde kalmıştı çıkardığım zaman mekaniği hareketliydi bende sadece içindeki suyla karışık yağı boşaltıp bırakmıştım ikinci bir motoru kullandığım için önemsememiştim şimdi mekanik kısmı hareket etmiyor sağ-sol kapakları ve piston yatağı kısımlarını...
  2. R

Statör bulamıyorum

Merhabalar rks rk 150 motora sahibim statörüm arızalı üretimi olmadığı için yedek parça sıkıntısı da mevcut üzerinden çıkan statör 8li 4 fiş internet üzerinden herhangi bir cg statörü 8li 4 fiş olarak alsam uyar mı sıkıntı yaşarmıyım alırken başka birşeye dikkat etmelimiyim
  3. R

Elektriksel sorun

İyi forumlar arkadaşlar motorum Rks Rk 150 ile sabah işe gittiğimde hiç bir sıkıntı yoktu akşam iş dönüşü tekrar bindiğim zaman yeni aldığım akü bir anda bitmiş idi ayak marşı ile çalıştırdım ama farlar sönük yanıyor ve korna çalmıyor durduk yere neden böyle olabilir konjektör yada alternatör...
  4. R

Bu parça nedir

Kıba çita motosikletin deposunun altındaki bu parça nedir bileniniz var mı?
  5. R

Far lambasının patlaması

Yaşadığım yer küçük bir ilçe şehr içinde günlük kullanımda bir şey yokken ne zaman 10-15 vs kmlik bir yola gitsem far lambam patlıyor elektrik akımı düzenli gönderilmiyor desem gün içindede aynı şeyi yapması lazım değil mi
  6. R

Subap hk.

Subap ayarları uzun süre yaptırılmaz ise pistonun subapa çarpma durumu yaşanır mı?
  7. R

Korna sorunum

Kornayı aküye direk değdirince kuvvetli bir biçimde çalıyor ama korna kablolarına taktığım zaman sadece gaz verince çalıyor ve ışıkları yakınca çalmıyor direk aküye bağladığımda ışıklar yanıkkende güzel çalıyor sebebi ne olabilir
  8. R

Anlamadığım lastik problemim

Motosikletimin ön lastiği iniyordu 1 hafta kadar bu durumu yaşadım yanımda pompa ile dolaştım şişirdikten 3-4 saat içinde tekrar iniyordu ama son 2 gündür inme olayı olmuyor olmuyorsa neden olmuyor yada önceden neden iniyordu ?¿?
  9. R

Çatlak kırık grenajı yapıştırma

Alt başlıkta gördüğüm için yazmak istedim. Çatlayan kırılan grenajları hızlı yapıştırıcı tutsada ufak bir darbede geri atıyor ben havya lehim makinesi ile içeriden 2 parçanın birleşim noktasını eritip(dışa delik açmayacak şekilde) iki parçayı tekrar tutturuyorum hızlı yapıştırıcıdan daha sağlam...
  10. R

Motor takozu

Üreticiler neden motor ile şase arasına takoz koyup titreşimi azaltmıyorlar?
  11. R

Motosiklet çalıştırma sorunu

Ayak marşı ile çalışmıyor ama vurdurunca çalışıyor motor sıcakken dahi ayak marşı ile çalışmıyor sebepleri ne olabilir üstadlar
  12. R

Kaynak yaparken konjektörü yaktım

Motosikletimin bir yerimi kaynak yaparken yanlışlıkla kaynak pensesini akünün artı kısmına bağlanan kabloya değdirdim konjektörü yaktı yeni sipariş verdim onu bekliyorum takmadan bilemem ama başka bir yere zarar vermişmidir acaba :(
  13. R

Arka dişli 40t vs 46t

Motosikletimin arka dişlisi orjinali 40t şuan üzerinde bulunan dişli ise 46t bu çok fark yaratır mı
  14. R

Rks rk 150 kullanan var mı

Bu modeli kullanan arkadaşlar var mı forumda
  15. R

Kavallar yamuldu

Bugün arabaya arkadan çarptım ve kavallar yamuldu sürüşte bir rahatsızlık vermiyor hissettirmiyor(ikiside aynı yamuklukta olduğu için) o yüzden düzelttirmeyi düşünmüyorum bir sıkıntı çıkartır mı sizce?

Yeni mesajlar