rockrider kullanıcısının son içeriği

1. R

redbull hard enduro yarışları

Herkese iyi akşamlar,arkadaşlar redbull yarışlarındaki motorlar hangileri,kaç cc ve kaç silindirli bilen varmı çünkü sesleri çok değişik çıkıyor,bu motorlara yakın hangi motosikletleri önerirsiniz?...stabilize yollarda 4 bin km yaptım ve sanirim artık cc yi biraz yukseltim hard enduro olmasa da...
  2. R

motordan anlayan baksin...

arkadaslar motorum x treme max...hergun 70 km işe gidip geliyorum yolda 60 la gidersem sorun yok ama 70 -80 arasi gidersem 20. Km de flan motor öksürüp susuyor ve çalismiyor,on dakika dinlendikten sonra kendine geliyor ve yine 60 i gecersem susuyor sorun ne olabilir?
  3. R

acilll!!! Yardim yolda kaldim

arkadaşlar motorumda marş basiyor fakat çalişmiyor calisincada cok kisa calisip guruldayip susuyor benzin dolu neresine bakmaliyim?
  4. R

şanzimanda bi sikinti var ama anlamadim

motorum debriyajli oldugu halde dururken asla vites atamiyorum,vites kuculturkende kolu birakinca altta cart diye bisey kendini birakiyor ve vitese oturuyor...sebebi nedir veya boyle bisey yasayim cozum bulan varmi? ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
  5. R

çocuklarin cross motor şaşkinliği

mersinin emirler köyündeyim,burada insanlar genellikle 125 lik asya ve kuba motora binmekte..cross motorla köye girince cocuklar basima toplandi ve öyle bi itibar gördümki x treme max motorum gözümde bi tenere bi f650 gs mertebesinde yükseldi..canlarim benim nasilda soruyolar abi dağdan...
  6. R

cross farki

arkadaşlarimla 3 motor yayla yollarinda kucuk bi gezinti yapiyorduk,s şeklinde virajli yollarda adamlar cg motorlari ile yatabildikleri icin tabiki benden önde gidiyolardi..baktimki yol tatli tirmaniyo arazide duzgun,asfalti boşverip motoru direk tirmanmaya araziye vurdum..ben kus ucusu gittigim...
  7. R

motosikletle doğa ve insan

arkadaşlar motosikletimle balikli bi dere kenarina kamp kurup bikac gun serdar kiliç gibi takilmayi planliyorum,daha önce deneyen olduysa ne gibi ekipmanlar gerekir..hani unutup keşke alsaydim dedikleriniz nelerdi?..cevaplar icin simdiden tesekkur ederim.
  8. R

motosiklet ile otoban

arkadaşlar motosiklet ile otobana girilebiliyomu? Bunun icin ayri Hgs varmi?..arastirdim ama kimisi girer diyor kimisi yasak diyor polislere soruyorum bilmiyorlar ne yapcam sasirdim.

Yeni mesajlar