cross farki

arkadaşlarimla 3 motor yayla yollarinda kucuk bi gezinti yapiyorduk,s şeklinde virajli yollarda adamlar cg motorlari ile yatabildikleri icin tabiki benden önde gidiyolardi..baktimki yol tatli tirmaniyo arazide duzgun,asfalti boşverip motoru direk tirmanmaya araziye vurdum..ben kus ucusu gittigim icin tabiki 1. Virajda yakalayip sonralarda öne gectim...benim 50 m de gittigim yolu onlar 500 m de gidiyolardi,arkadaşlar yanima geldiginde gozleri yaşli yaptigim şeyi hayranlikla seyrediyolardi..sonra hepsi birer cross almaya karar verdiler, olaysiz dagildik :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

yazmayi unuttum s şeklinde tirmaniyoduk düz yol değil yani

cross farklı bir motordur,

onu hakkıyla kullanabilmek ap ayrı bişeydir

ben o kadar dağa taşa girmiyorumda gerçi aynı şey olsa bende girerim :)
ama şehir içinde bende kaldırım falan tanımıyorum :) trafik falan durduramaz bizi :)

Daha dün crosstaydım hani yapmayan bilemez.. Yürüyerek tırmanmanın mümkün olmadığı yerlere motosikletle girip çıkmak.. İnsan tatmin olduğunu hissediyor.. (kesin yapamam dediğim yerleri yaptıktan sonra çığlık attığım doğrudur:p) Enduro lastikli kanuniyle yapabildiklerimden sonra ktmleri düşünemiyorum..

Cross candır gerisi teferruattır diyemeceğim, hepsinin yeri ayrıdır ancak hepsini biryerde toplarsak yakalamış oluruz mükemmeli ne mi demek istiyorum verelim o zaman örneği: http://www.ktm.com/gb/travel/1190-adventure-ausuk/highlights.html#.UngJ8yrRY-0
aabi bu süper birşey yaa
:queen:

212kg ile cross.. Pek zevkli olacağını sanmıyorum :cat:

iyi güzel hos diyorsunda arazide yada bozuk yolda motoru tutman gerekirse vay haline.

cok agır cooook

aynı hareketi bende yaptım.
gerçi ben geri kaldığımdan değil - bi çılgınlım olsun dedim :)

arkadasların motoru triumph ve transalp..

özledim bu arada kati'mi.. :/
o861.jpg

ben o kadar dağa taşa girmiyorumda gerçi aynı şey olsa bende girerim :)
ama şehir içinde bende kaldırım falan tanımıyorum :) trafik falan durduramaz bizi :)

Afferim sana!
Hep böyle akıllı işler yapın emi.
Adam birde marifetmiş gibi anlatıyor. Arkadaşım orası yaya yolu millet sövse yeridir.

Afferim sana!
Hep böyle akıllı işler yapın emi.
Adam birde marifetmiş gibi anlatıyor. Arkadaşım orası yaya yolu millet sövse yeridir.

teşekkür ederim arkadaşım...
burası istanbul gibi kalabalık değil hele çarşamba hiç değil.burdaki en fazla trafik 2 araç olur oda öndeki gerizekalı kadın sürücü yüzünden olur.senin dediğin gibi direk yayaların içine dalmıyoruz...
birgün yaya yolunda karşılaşırsak o zman söversin...milletin bizi sövdüğünün 2 katı biz onları sövüyoruz yok yola atladı bak kapı açtı diye o yüzden önce kendini sonra başkasının sövmesini düşün...

bende şehir içinde benim xt 125 x ile çok mutluyum , icabında su kanılına giriyorum vay altı deydi vay ayaklık sürttü gibi dengesiz durumlar olmuyor.

cross tan sonra 1 kere cup sürdüm,meğer ne çok şeyle ugraşmamiz gerekiyomus dedim...mucur,çukur,tümsek bilmemne..crossa binicen gerisini düşünmiycen.

teşekkür ederim arkadaşım...
burası istanbul gibi kalabalık değil hele çarşamba hiç değil.burdaki en fazla trafik 2 araç olur oda öndeki gerizekalı kadın sürücü yüzünden olur.senin dediğin gibi direk yayaların içine dalmıyoruz...
birgün yaya yolunda karşılaşırsak o zman söversin...milletin bizi sövdüğünün 2 katı biz onları sövüyoruz yok yola atladı bak kapı açtı diye o yüzden önce kendini sonra başkasının sövmesini düşün...
Klavye tuşlarını yıpratmana bile gerek yoktu aslında arkadaş ağır trolollloo :queen:

ben katilmiyorum..ne olursa olsun o kaldirim yayalar için var ve ordan motorla gidilmemeli..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar