RİDAH kullanıcısının son içeriği

1. R

Yeni motor ve ilk sorun 150NK

selamlar arkadaslar dun corumdan bir 150 nk getirdik fakar bir kac sorum var 1 bu motorun suyunu nasil kontrol edicem 2 motorun altindan ucu acik bir hortumdan yeşil bir su aktigini farkettim cok az akti ve motoru stop edince durdu yardimlarinizi bekliyorum ---------- Mesajlar...
  2. R

zincirden gelen ses

https://m.youtube.com/watch?v=0M0AZ8xVZTg Zincirden gelen bu zirilti normal mi? Nedir ?
  3. R

arka fren..

Arka frene bastikca gelen taktaktak sesleriyle gune basladim bu sıkıntı neyden oluyodur arka frenin ordaki o sividan dolayi mi
  4. R

Sele konforu için ne yapmalıyim

Motorunun üstünde 40 km falan olunca perişan oluyoruz sele konforu icin ne yapmamiz lazim bi çözüm bulan var mi ?
  5. R

Discover 125 ön cam

Önceden öndeki rüzgarlık Simdi yeni bi tane yaptim Tam siyah değil vizör tarzi yaptim bu sefer, yolculuk öncesi değişim samsun ve trabzona gidecem 22 agustosda bir haftalık bir planımız var agbimle ikimiz gidecez bakalım nasıl olacak
  6. R

Neydi bu rüzgar

Bugün akşam 21.30 civari eve dönerken çevre yolunda viraji dönerken yattığım yere dogru ani bi rüzgar vurdu motosikleti kaldirmak diklestirmek cok zor oldu dusmekten şansa kurtuluverdim ve yolun kalan 10 km hep böyle rüzgarliydi. Rüzgarlı havalarda nasıl sürülmesi gerekir? Viraj aninda gelen...
  7. R

lastik sıkıntısı

Michelin pilot street lastik alacam bajaj discover 125 motosikletime Ön: 80/100-17 Arka : 100/90-17 Bir türlü bulamadim bu ölçüde ankara da olup da alabilecegim yer var mi söküm takım da yapacak
  8. R

nerede bu yağ tıpası?

dıscovery 125 st yağ tıpası nerede boşaltmak için? kaç litre alıyor? rodajdan sonra hemen değiştirilmesi gerekir mi ?
  9. R

motosiklet hospital

ustalıgından ve ilgi alakasından memnun oldugunuz bajaj servisi ( ankara )

Yeni mesajlar