Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşalr oğlma motor eğitimi vermeye karar verdim zamanında apaçilerden önce davranmak lazım yoksa tutmayız keratayı yaşı 13 ama yinede iyi kafası çabuk sadece düz eğitim değil dubalı manevralarada var bu eğitimde öylesine motorun üzerine çıkartmadım onu yanii
---------- Mesajlar...
pazar günü yağmuruda göze alarak dört yola ibrahim abi ve değerli kardeşi mustafa abimize ziyaret edelim dedik güzel bi yol oldu portakal bahcesi ni bişraz talan ettik ama kusura bakmasın
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded...
merhaba arkadaşlar benim haydutun arka fren diskini sökerek tornaya vermeyi kararlaştırdık çünki arka fren hiç yok balata yeni ama tutmuyor diskte çizik ler var derince biraz bizden önceki sahibi biraz bitik balata ile binmiş galiba sağolsun tornacı mehmet arkadaşımız hallederiz dedi...
http://imageshack.us/
gazi anteb ten yağmura aldırmadan gelen dostlarımza teşekkür ederiz geldiler onlar sayesinde döngel mağaralarını tekir yaylasını ve tabiki orlara kadar gitmişken de kaşarlı alalbalık yeme fırsatı bulduk sayelerinde tekrar teşekkür ederiz
merhaba arkadaşlar ben kahramnan maraş tan mustafa minyas honda magna yı sattık tarz değiştirelim diye er6n aldım hevesim kursağımda kaldı onuda birdosta verdik kıramadım olmaz diyemedim
sonra motorsuz olmuyor dedik küçük motor aldım ama oda yetmedi onuda sattık şimdi kaldık mı boşta moralim...
arkadaşlar boyum 165 cm dha önce honda magna regal rabtor er6 n kullnadım şimdi pegasso ya talip oldum ne dersiniz boy sorunu yaşarmıyım pegasso kullanıcılarından yardım istiyorum bu konuda
arkadşalar er6 gitti şimid 5000 tl ye kadar naket yada touring makina tavsiyelerinize ihtiyacım var benzer çok topik açıldı ama yinede isteyenın bir yuzu kara vermeyenınki zenci dermişim sevgiler le arkadaşalr
Mehmet Binlinin Yorumsuz YazısıMehmet Binlinin Yorumsuz Yazısı
21 Ocak 2011
Elazığ'a pist yapılması haberlerin ortaya çıkmasından sonra bu habere sevinen arkadaşların yanı sıra bu habere sevinmeyen kişilerde olmuştur.Bu habere en güzel açıklamayı TMF Yönetim Kurulundan Mehmet Binli abimiz...
2011 Yılının İlk Festivali Kahramanmaraş Motosiklet Kulübü (Moto46-Seyyah Riders 'Kahramanmaraş İl Temsilciliği') olarak Haziran 3-4-5 tarihinde yapılacaktır.Festival alanında çadır kurulacak, ayrıca çadırda kalmak istemeyen motorseverler için otel temin edilecek.Festival alanında her türlü...
arkadaşlar tarz değişikliği yabmak için magnayı sattım şimdi sarı renkte kavasaki er6 n almayı düşünüyorum birine müşteri oldum bile daha magnayı bu gün yoladım beşlki olursa yarın er6 yı almay gideceğim hemen tavsiye ve fikirlerinize açığım buyurun
arkadaşlar magnayı sattım bu gün çift silindir olmak kaydı ile yeni makina arıyorum her türlü fikirnişze ihitiyacım var teşekkürleer fiyat aralığı 7500 ile 8500 arası olamlı
Ünlü oyuncu motosiklet kazasında öldü. Kadıköy Göztepe mevkiinde motosikletiyle Ünalan kavşağına girdikten sonra refüje çarpan tiyatro ve dizi oyuncusu Onur Bayraktar (31), motosikletinin paramparça olduğu kaza yerinde hayatını kaybetti. D 100 Karayolu'nda ilerleyen Bayraktar'ın aşırı hız...
arkadaşlar kahraman maraş mt mersin bozyazıya çadırlı gezi yapacaktı ama yağmurun azızliğine uğradık tırsdık hani birazda yağmurdan ama hafta sonunu boş geçirmedik önce gazi anteb diye yola çıktık oradan nizibe sabri ustayı görmeye gittik eh nizibe kadar gidincede yemeği urfa birecikte yedik eh...
arkadaşalr yarın akşam inşallah yağmur a yakalnamzsak mersin bozyazı istikametinde 2 günlük gezi planımız var yanımıza ne leri almamız bizim iin faydalı olur tavsiyelerinizi bekleiyorum
geziye 5 motor 9 kişi olarak planladık çadırlı kamp olacak