honda magna yı sattım er6n almayı düşünüyorum ne dersiniz

arkadaşlar tarz değişikliği yabmak için magnayı sattım şimdi sarı renkte kavasaki er6 n almayı düşünüyorum birine müşteri oldum bile daha magnayı bu gün yoladım beşlki olursa yarın er6 yı almay gideceğim hemen tavsiye ve fikirlerinize açığım buyurun

hayırlı olsun bende er 5'i satıp er 6 almayı düşünüyorum,güzel seçim yapmışsın yeni nesil motor her zaman iyi seçimdir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Magna dan aldığın keyfin yarısını alamassın.....:p

Er6 da güzel makinadır... Agresiftir.... Ekonomiktir.... Hayırlı olsun....Güle güle bin...

Arkadasım valla bende er6n var bu makına 2 sılındırlıler arasında en ıyı sayılır bunları trak yarıslarındada kullanıyolar cok serı bır makına 4 sılındırlı makına kısa mesafede er6 bas edemıyo 250 goren arkadasım var yakıt ıyı saglam makına pısman olmassın.

Magna dan aldığın keyfin yarısını alamassın.....:p

Er6 da güzel makinadır... Agresiftir.... Ekonomiktir.... Hayırlı olsun....Güle güle bin...
aynen dediğin gibi keyfin yarısı yok denedim farkettim ama değişiklik olması gerekli

Adana İl Temsilcisi
hayırlısı olsun mustafacığım.sana da naked yakışır.dostlara selamlar.

Hayırlı olsun.Benzinci ile ortaklığı bitirmişsin:)
Ama ER6 seni kesmez şimdi:mrgreen:

arkadaşlar tarz değişikliği yabmak için magnayı sattım şimdi sarı renkte kavasaki er6 n almayı düşünüyorum birine müşteri oldum bile daha magnayı bu gün yoladım beşlki olursa yarın er6 yı almay gideceğim hemen tavsiye ve fikirlerinize açığım buyurun

Sevgili hemşerim, ben de bandit almadan önce er6 düşündüm, araştırmalarımda yakıtının daha az olduğu sonucuna vardım. Ancak 4 silindir bir makinanın sesini, görüntüsünü, havasını, konfurunu veremeyeceğini düşündüğüm için bandit aldım.2'sini yan yana koyduğumuz zaman kesinlikle bandit daha "güzel" bir makina.Mesela; 2 kişilik yolculuklarda artcın kesinlikle rahat etmeyecektir zira hem yukarıda hem de görece dar bir artçı selesi var. Bütün bunları göz önünde tutarak, ben olsam bandit, cbf veya fazer düşünürdüm. Karar senin, hayırlı uğurlu olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar