REDLİNE38 kullanıcısının son içeriği

1. R

BAYIR AŞŞAĞI GİDERKEN

boşta ve kontak kapalı bile olsa bir motor neden yavaşlar,gitmiyo abi %30 eğim var genede gitmiyo günde 4 km bedavaya getiricem ama yok,disk'in sürttüğünüde zannetmiyorum,olsa ciyak ciyak öter.
  2. R

Kayseri'de tamirci tavsiyesi..!

Üniversite'yi Burdur'da okudum ve okulum bitti memlekete dönüş yaptım ve burada kendime yeni bir tamirci bulma gerekliliği oluştu,aranızda Kayseride yaşayan veya geçerken motorunu baktırmış olduğu tavsiye edebileceği bir tamirci olursa en azından gittiğim yere karambole toslamış olmam.Kazasız...
  3. R

Marş basmıyor ama denemediğim kalmadı motor çalışmıyor..!

Herkeze hayırlı günler dilerim,motorum yuki spitzer 250 bir yıldır kullanıyorum yaklaşık ve ilk defa böyle bir arıza verdi,pazartesi günü motorumu güzelce yıkadıktan bikaç saat sonra şehire geçmeye karar verdim (yazlık bağdaydım). motorum sıkıntısız çalıştı fakat ortalama 2 km gittikten sonra...
  4. R

Tekerleklerde aşınma

Merhabalar spitzer 250 kullanıcısıyım. Ön ve arka tekerleklerin yan bölümlerinde aşınma var garibime giden nokta, yere ve hiçbir yere temas olmayan yerde var bu aşınma neden olabilir,yardımcı olursanız çok sevinirim..

Yeni mesajlar