REASON kullanıcısının son içeriği

1. REASON

... Dolmuşçular

Genelleme yapmak istemiyorum ama gına geldi artık. Caddede ilerliyorum park edilen arabalar yüzünden yol bir şerit. Önümde minibüs var. Hızlandı bende hızlandım tabi, sonra yolun ortasında durdu, yolcu indirmek için önü bomboş olduğu halde. Bende arkadan zar zor durdum yerlerde hafif ıslak...
  2. REASON

15 Bin Liranız Olsa Abs siz Motor Alırmıydınız ?

R25 ve Duke 250 arasında kalsanız istanbul gibi lanet bir şehirde abs siz R25 alır mıydınız. Yoksa şehir canavarı abs li şehir içinde daha seri olan duke 250 mi alırdınız? Motoru genellikle iş okul ev, ayda bir de çok uzun olmayan uzun yollar için düşünüyorum. Siz bu paraya hangi motoru...
  3. REASON

MT 25 / TNT 250 / DUKE 250

15 bin tl gibi bir bütçem var. 3 motoruda sıfır düşünmüyorum. Ve tabi bunların arasında r25 te var kafamda :d Alıcağım motoru en az 2/3 sene değiştirmeden yaz kış binmeyi düşünüyorum. Yazları uzun yol yapmayı düşünüyorum haftada bir gidiş geliş toplam 750 km lik yollar. Gidiceğim yerde azda...
  4. REASON

4/5 Bin Arası Motor Tavsiyesi. Motora İhtiyacım Var

Motorumu geçen sattım bu paraya daha iyisini almak istiyorum ama ne alsam bilemedim. 2.elde rks titanic ve kuba cr 1 buldum daha 0 gibi 3 bin km civarında. Tvs apache ler 15 bin km civarında. Cbf ve ybr düşünmedim ama bilmiyorum bunlardan birinimi alsam diye. Birde 0 boxer var. Siz benim...
  5. REASON

Aylar sonra ben ve motosiklet tavsiyesi

Yazın aldığım ilk motorum olan kanunimle çok mutluydum. Ta ki okul başlayıp kış gelene kadar. Tabi okulda cbr 600rr ile r25 in arasında kalınca, motoruda ayak marşı ile çalıştırınca insan soğuyor bi. Kış gelince ve vizeler başlayınca motoru bıraktım. Düşüncem yeni motor alana kadar motor...
  6. REASON

Sabah motoru çalıştıramadım ne yapmam gerek?

1.5 haftadır motora binmiyorum.Bugün okula motorla gideyim dedim.Motoru çıkarttım bahçeden marşa bastım ses değişik geldi yani sadece tiz geldi ateşleme sesi. Ayak marşı hiç aldıramadım. Biraz daha elle denedim yine ateşleme sıfır. Sonra bahçeye koydum yine denedim , ateşleme sesi normal geldi...
  7. REASON

Motorumdan gelen hayvani subap sesi.

İlk zamanlar bişey yoktu ama şimdi acayip artmaya başladı. 1 de kalkınca vuuuuuuuuuuuuuvvv diye üflüyor . Artık yaptırmak istiyorum . Ama nerde yaptırılır , kaç para alırlar bilmiyorum. Ayrıca böyle kullanmanın bi zararı varmı motora . Bişey daha sorcam vites geçişleri hakkında vitesler takır...
  8. REASON

Yaz kış giyilebilecek mont tavsiyesi.

Bütçem en fazla 400. Motora haftanın 3 günü biniyorum okul için. Kışında binecem yani yağmurda çamurdada. Aslında rider denim kot ceket istiyordum ama kışın sıkıntı olucak. Bana 4 mevsim giyebileceğim kaliteli, güzel , uzun ömürlü bir mont lazım. Bu arada kot ceketlerin 4 mevsimi yokmu?
  9. REASON

Belkide hayatım boyunca 80 Cm ' den geniş motosiklet kullanamicam.

Motoru arka bahçeye koyuyorum . Mecbur apartmandan geçiriyorum , bugün bi ölçiyim dedim borulu yer var yani daralan bir yer orası 80-81 cm çıktı. Normal koridor 89-90 cm filan. Belki geçermi bilmiyorum çok bi fikrim yok ama en büyük hayallerimde enduro motorlar vardı . Belki bu sebepten ötürü...
  10. REASON

Marka bazında 4 Japondan hangisi ?

Marka bazında gerek ürettiği modeller konusunda hangisine sempati duyuyorsunuz. Ben Kawasaki'yi çok beğeniyorum tasarımı ve imajı diğer 3 markadan daha sıcak geliyor. Özellikle vulcan s ve z 800. Hondayı tamamen kullanıcı dostu görüyorum. Yamaha yıda seviyorum ama tasarımları daha garip...
  11. REASON

Motosikletimi satıcam sanırım :(

Bir çok nedeni var. Motorum çin malı bir motor . Çok temiz değildi aldığımda ben bakıyorum ama her an sorun çıkartıcak gibi geliyor . Yani burdan şileye gitmek istesem gidemem aklımda hep bir soru işareti acaba arıza yapıcakmı lastikmi patlicak. Lastikler aşırı kabak zaten kabağında kabağı ön...
  12. REASON

Ducati Scrambler,Yamaha xsr 700 Gibi

Makineler alırmıydınız 30 bin üstü verip. Şekil güzel. Şahsen şimdi düşünüyorum 3-4 yıl sonra böyle bişey alsam diye ama sonra aklıma nc,versys filan geliyor , o kadar para verince bunlar alınır diye . Sizce hangisinin kullanımı daha zevklidir . Bu makineler zevk işidir biliyorumda , merak...
  13. REASON

İşçimiz ses sistemi çalmış.

Sucuyuz. İşçilerden biri siparişlerini dağıttıktan sonra yani iş saati sonrası birisin kapısındaki 2.5 bin tl lik ses sistemini çalmış ve su dağıttığı logolu arabamızla götürmüş. Babam adamla konuştu kamera görüntülerini izledi. Planlı bir şekilde almış götürmüş. Adam bu çalışanı polise vericem...
  14. REASON

Bu Adam Hangi Motoru Almalı ???

Bu adam hayatın hızlılığından , 3-4 motor bir yerlere gitmekten bıkmış. Artık tek veya artçısı ile takılmak isteyen , 19 yaşında artık derslerine önem vermek isteyen bir üniversite öğrencisi. Bazı hayalleri var. Hafta için okul ev , hafta sonu ise ufak bir kamp 2 günlük. Yazın ise evde durmak...
  15. REASON

Cafe Racer Yapmak İstiyorum. Öneri ve Maliyet. Resimli.

Cafe racer yapmak istiyorum ama çok içine girmeden . Sadece temel şeyleri değiştirerek. Depoyu boyamak istiyorum. M gidon takmak istiyorum. Seleyi değiştirmek istiyorum. Göstergeleri değiştirmek istiyorum. M gidon aynası istiyorum. Farı ve sinyalleri değiştirmek istiyorum. Körük takmak...

Yeni mesajlar