Belkide hayatım boyunca 80 Cm ' den geniş motosiklet kullanamicam.

Motoru arka bahçeye koyuyorum . Mecbur apartmandan geçiriyorum , bugün bi ölçiyim dedim borulu yer var yani daralan bir yer orası 80-81 cm çıktı. Normal koridor 89-90 cm filan. Belki geçermi bilmiyorum çok bi fikrim yok ama en büyük hayallerimde enduro motorlar vardı . Belki bu sebepten ötürü fikrim değişicek. Ne iğrenç bir durum...

Belki ek bir maliyet getirir ama motoru koyacak başka bir yer ararsınız enduro ya geçince :) en olmadı tekerleği söker koyarsınız :)
Hemen umutsuzluğa kapılmayın

Belki ek bir maliyet getirir ama motoru koyacak başka bir yer ararsınız enduro ya geçince :) en olmadı tekerleği söker koyarsınız :)
Hemen umutsuzluğa kapılmayın

İstanbulda yaşıyoruz herşey menfaat üzerine , kime güvenicen. Bi arkadaşım yeni motor aldı her ay 65 lira otoparka veriyor 2 sokak üstte. Yani her sene bi sigorta parası daha veriyor . Ona katlanılmaz . Kendi yerim olduktan sonra başka yerede koymam yani.

Motorum var iken:salut: , ne cambazlıkla ne manevralar ile antreye sokuyordum, hemde günde deflarca , arkasını kaldırırsın , gidonu kırarsın, şudurbudur , olmadı boruların yüksekliğinde rampa yaptırırsın seyyar vsvs

İnsanlar zaten hayatı boyunca belli kalıplara bağlı yaşar. Motosiklet kullanarak bunu biraz değiştirmişsiniz, daha geniş motor alamayacaksanız da kusurunuz o olsun ne olacak.

enduro genıs olan yerı dıreksyon sadece dıreksıyonu sag sol yaparak gecırebılırsın hayalınden vazgecme her yolu vardır olmadı yıneden aklına yatmadı bıyerden denk getır genıs bı motor dene ugras bıraz olmadı koyacak baska yer dusun ama ne ıstıyosan onu al zevkıyle seve seve bın sonra pısman olma

enduro genıs olan yerı dıreksyon sadece dıreksıyonu sag sol yaparak gecırebılırsın hayalınden vazgecme her yolu vardır olmadı yıneden aklına yatmadı bıyerden denk getır genıs bı motor dene ugras bıraz olmadı koyacak baska yer dusun ama ne ıstıyosan onu al zevkıyle seve seve bın sonra pısman olma

Keşke o kadar kolay olsa ama olacağını sanmıyorum . Bakalım daha çok var :)

öyle bir yazmışsın ki bir hastalık sakatlık gibi düşündüm.
motor değişir, ev değişir illaki vardır bir çözümü. hem istanbulda yaşıyorsan 80cm den geniş motor zaten sıkıntı.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar