RAMİREZ1 kullanıcısının son içeriği

1. RAMİREZ1

F800ST YAĞ LAMBASI

Herkese selam, f800st motorumun yağlama sorunu var sanırım. Motor ısındıktan sonra rölantide ve yavaş süratlerde yağ ışığı yanıp sönüyor. Sürat arttıkça sönüyor.Sıkıntı ne olabilir? Yağ pompası veya yağ müşürü ile ilgili olabileceği söyleniyor. Daha evvel böyle bir sorun yaşayan var mı...
  2. RAMİREZ1

"BU 1200 GS, KOLAY KOLAY KAZA YAPMAZ" Dedi bana.!!!!

Bu akşam saat 19:00 suları, 1. köprüden Anadolu yakasına arabamla geçtim. Malum gişelerden sonra kilit. Ben Ümraniye-Çamlıca sapağını kullanacağımdan en sağ şeridin bir yanından yavaşça gidiyorum. Tabi motorlu kardeşlerimiz haklı olarak bizi beklemiyor ve en sağdan, Altunizade sapağına giren...
  3. RAMİREZ1

Havalimanında motosiklet hırsızlığı

Herkese selamlar, Bugün tesadüfen elime ulaşan bir bilgide dün Atatürk havalimanının otoparkından ss bir motorun çalındığını öğrendim. Biraz soruşturunca motorun dhmi çalışanı bir yönetici kardeşimizin cbr 1000rr ı olduğunu gördüm. Kendisi gerekli yerlere gerekli şikayetlerini ve tutanaklarını...
  4. RAMİREZ1

F650CS scarver imi satmaya karar verdim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-kazasiz%2C35k-temiz-scarver-162855609/detay Link eklemeyi beceremedim galiba. İlanda detaylar yazılı. Satma sebebi daha yeni model düşüncesi... Saygılar..
  5. RAMİREZ1

Farklı lastik için hava basıncı..

Herkese selamlar. Tecrübeli yada daha önceden bu sorunu yaşamış kişilerden bir yardım bekliyorum. Bmw f650 cs motosikletimin lastiklerini değiştirdim. Normalde kullanım kılavuzunda 160/60/17-110/70/17 ölçülere sahip lastik kullanılmalıdır diyor. Araştırdım, ön 110 arka 160 bulamadım. Ve önü 120...
  6. RAMİREZ1

f 650 CS fren pedalı yardım..

Arkadaşlar konuyu f 650gs topiğine yazdım ama biraz acil bir konu olduğu için burada da paylaşmak istedim. Lütfen kusuruma bakmayın. f650cs motorumun yan yatmasından ötürü fren pedalı yamuldu. Aslında çok agresif kullanmadığımdan bir sıkıntı yaratmıyor. Yani basabiliyorum. Geçen gün dikkat...
  7. RAMİREZ1

Odometre ve muayene sıkıntısı...

Selamlar. Motosikletimin (f650cs) dijital odometre göstergesinde sıkıntı var. Heralde baskılı devre plaketindeki ayak portlarında bi eskime falan olmuş olabilir. Rakamlar yarım yamalak gözüküyor. Bir kaç yerle görüştüm. Kimi komple değişecek diyor ( sıfırı 400 dolar civarı ) kimi getir bakalım...
  8. RAMİREZ1

Bravo polis abimize..

Bugün öğlen saatleri. E-5 Merter Zeytinburnu arası Bakırköye doğru süzülüyorum. Tabi trafik kilit. 3 motor (en önde bi fazer, arkasında bi skutır en arkada da ben) emniyet şeridinden tıngır mıngır gidiyoruz. Birden aynamda bi ışık? Kocca bi Crossrunner üstünde trafik polisi abimiz yanımızdan...
  9. RAMİREZ1

Acemi motorcunun virajla imtihanı...

Herkese merhabalar.. Bilenler bilir. İstanbul'un Anadolu yakasının arka bahçesi Şiledir. Yıllardır kah arabayla kah otobüsle yaz-kış demeden kafamı dağıtmak için giderim şileye. Motorumu aldıktan sonrada birkaç kez gittim. Yollarını iyi bilirim. Sonuçta çok şeritli duble yol. Çoğunluğu kaymak...

Yeni mesajlar