Bravo polis abimize..

Bugün öğlen saatleri. E-5 Merter Zeytinburnu arası Bakırköye doğru süzülüyorum. Tabi trafik kilit. 3 motor (en önde bi fazer, arkasında bi skutır en arkada da ben) emniyet şeridinden tıngır mıngır gidiyoruz. Birden aynamda bi ışık? Kocca bi Crossrunner üstünde trafik polisi abimiz yanımızdan geçiverdi. İlerde durdu. Hop bi el işareti hepimiz sağa:sunny:

Ruhsatları istedi verdik. Dedim ulan kırk yılda bi emniyete girerim ondada çöktüler hemen tepeme. Tabi herkes kendi motorunun başında. Bizi topladı yanına. Ve aynen şunları dedi; " Arkadaşlar, biliyorum sizin için zor ama lütfen emniyet şeridini kullanmayın. Siz kullandıkça bu KAZULET gibi araçlarda girmeye çalışıyor. Anlatamıyoruz onlara. Yada bizi görünce lütfen şeridinize girin. HEPİMİZ MOTOR ÜSTÜNDEYİZ. Biz sizi anlamaya çalışıyoruz ama sizde bizi anlayın. Hadi iyi günler"

Şaşırmakla birlikte çokta hoşuma gitti. Motorlu olanları biraz daha anlayışlı galiba.

Bu tarz bi davranışla ilk kez karşılaştım. paylaşmak istedim..

Tekeriniz düz bassın....

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Doğru olanı yapmış. Emniyet şeridini kullanmayalım.

O polis abimizi hemen orda alıp cam bir fanusun içine koyup korumaya alsaydın keşke :) türünün tek örneği olabilir :)

böyle vizyon sahibi polislere ihtiyacımız var

Son düzenleme:
polis iyiniyetli tabii ki, ancak motosikletlerin emniyet şeridinden gitmesine müsamaha gösterilmeli. araba sürücüleri de bunu anlamalı. ne yani araba gibi kullandıktan sonra nerde kaldı motorun cazibesi ve rahatlığı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Polis dediğin öyle olur Ray-Ban gözlüklerle hava atmakla değil ne diyelim sevindirici...

Nesli tükenmekte olan ender görülen bir polise denk gelmişsiniz şanslısınız :thumleft:

Motosikleti
Fazer8 abs
her ne kadar ayıdan post, polis den dost olmaz desek de isdisnai polis abilerimize teşekkür ederiz...

Pek de istisna değil arkadaşlar.
Özellikle yazları, e-5 kullanarak mecidiyeköy-gebze yapıyorum haftada 1-2 kez gibi. Çoğu zaman köprü girişleri emniyet şeridinde bekleyen polislerle selamlaşarak geçiyorum emniyet şeridinden.
Önce gözgöze geliyoruz, daha sonra ben müsade ister gibisinden baş selamı veriyorum o da müsade senin der gibi selam veriyor ve geçip gidiyorum.:queen:

Hatta bir keresinde almanyadan gelen dayım yolu bilmediğinden tee yalovadan mecidiyeköy'e kılavuzluk ettim kendisine. Önde ben arkada otomobilde o. Haliyle trafik sıkıştığında emniyet şeridine girip geçip gidemedim o takılmasın diye. Avrupa yakasına geçişte, yine emniyet şeridinde bekleyen polis, trafikte beklediğimi görünce resmen eliyle işaret ederek ''geç git'' manasında hareket yapmıştı.

Bana mı denk geliyor acaba hep?:)

Pek de istisna değil arkadaşlar.
Özellikle yazları, e-5 kullanarak mecidiyeköy-gebze yapıyorum haftada 1-2 kez gibi. Çoğu zaman köprü girişleri emniyet şeridinde bekleyen polislerle selamlaşarak geçiyorum emniyet şeridinden.
Önce gözgöze geliyoruz, daha sonra ben müsade ister gibisinden baş selamı veriyorum o da müsade senin der gibi selam veriyor ve geçip gidiyorum.:queen:

Hatta bir keresinde almanyadan gelen dayım yolu bilmediğinden tee yalovadan mecidiyeköy'e kılavuzluk ettim kendisine. Önde ben arkada otomobilde o. Haliyle trafik sıkıştığında emniyet şeridine girip geçip gidemedim o takılmasın diye. Avrupa yakasına geçişte, yine emniyet şeridinde bekleyen polis, trafikte beklediğimi görünce resmen eliyle işaret ederek ''geç git'' manasında hareket yapmıştı.

Bana mı denk geliyor acaba hep?:)

Bence siz Allah'ın sevgili kulusunuz :queen:

Kullanmadıgım şerit yok valla :D eminyiet . emniyetsiz fark etmıyo ama birgün avcılar yolundan gelirken yol kenarında gördüğüm yunusun yanında durup muhabbet ettım . Icımden geldı adam cağız tek basına e5'in ortasında duruyor güzel bi motor muhabbeti döndü. kendiside hoyo kullanıcısıymış sivilde lastikdi top speed'di egzozdu derken saat baya geçmiş oldu :)

Bizim burdakilerde zaferde insanların içinde gaz asılarak karıya kıza artistlik yapsın teyy

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar