Pusalik kullanıcısının son içeriği

1. Pusalik

Evdeki hesap Çarşıya uymadı

Herkese merhaba arkadaşlar; Bir ergenin motor günlügü adlı baslıgımda da belirttigim gibi Cbr 125 alıp motora baslıycaktım.Fakat maalesef evdeki hesap çarşıya uymadı.Ehliyeti halletim GS1 egitimi aldım,ekipmanlarımı üst kalitede tamamladım fakat motor alıcak bütçe kalmadı.....Bazı sebepler...
  2. Pusalik

Her Motorcu Bir Kahramandır

Bir motorcu düşer. Ölür ya da ölmez. Kendi bilir. Ona hastaneye götürülürken kendi karar verir. Motorla ölmüş birine de aslında kahraman denir. Her motorcu gün içinde eve sağ salim döndüğünde bir kahraman değil midir?Ani çıkan çukurdan kaç- sol kapıdan inen salağı teğet geç-üzerine üzerine süren...
  3. Pusalik

Polisi trolleyen abimiz burda mı ?

4. Pusalik

Msr 125 mi Cbr 125 mi ?

Hepinize iyi aksamlar arkadaslar.Motora başlangıç için başlıkta belirttigim hangi motor daha uygun olur ?
  5. Pusalik

Nedir bu Motorsiklet sezonu ?!

Hayırlı bayramlar cümleten.Arkadaşlar sizinde duydugunuz gibi ortada böyle bir sezon var.Nedir bu sezon ? Kışın motorsiklete binilmezmi arkadaş ? Zorlukları nelerdir ki bu insanlar böyle bir sezon koymuş ? GS1 egitiminde piste kar düşene kadar motor kullanılır diyorlardı. ---------- Mesajlar...
  6. Pusalik

Sepet takmak farz mı ?

Herkese hayırlı sabahlar,Son zamanlarda dikkatimi çok çeken ve aynı zamanda kafamı kurcalayan bir konuya değinmek istiyorum. Motora sepet takılır eyvallah hiç bir lafım yok ama her motorada takmayın be kardeşim.Yolda gördügüm Cbr,r25,Monster larda su sepeti görmek bana ızdırap veriyor...
  7. Pusalik

Bir Ergenin Motor Günlügü

Değerli büyüklerim,varsa kardeslerim :) hepinize Merhaba! Kısa bir sekilde kendimi tanıtayım.İsmim Ahmet yasım 17(18 e 5 ay kaldı :D ) İstanbulda ikamet ediyorum.Bu baslık altında motor serüvenimi sizlerle paylasacagım. 1)Herseyden Önce Egitim ilkesini benimseyerek Honda güvenli sürüs 1...
  8. Pusalik

Motora Yeni başlıyorum Sağlam Ekipmana ihtiyacım var

Sevgili Motosiklet.net ailesi Hepinize Günaydın. Bir önceki baslıgımda belirttigim gibi motora yeni baslayacagım ve ilk işim kendime ekipman edinmek.Fiyat önemli degil 12000 tl bütçem var gerekirse motordan kısarım ekipmana yarısından cogunu veririm.Biraz canı tatlı bir kardeşinizim.Honda sürüş...
  9. Pusalik

Racer Motorsiklet bana uygun mu ?

Herkese merhabalar, Adım Ahmet 17 yaşındayım.İstanbulda oturuyorum.Lise son sınıfı öğrencisiyim,aynı zamanda 10 yıllık yüzme sporu hayatıma şuan Milli takımda yüzerek devam ediyorum.Motor hevesim henüz 8. sınıftayken arkadaşlarımın yazlıkta elektrikli motor almasıyla başladı.O zamandan beri...

Yeni mesajlar