Polisi trolleyen abimiz burda mı ?

1 değil 2 değil 3 değil 4 değil tam 26 poz yanlış duymadınız 26 poz 4000₺ :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bana haber biraz asparagas geldi

Bir gazeteci mabadin haber turetmis gibi geliyor böyle şeyler abd var neden bizde de olmasın.

26 ay ? 13*2 eder veya 1*26 bildiğim kadarı ile böyle ceza yok.
Geçende arabami arkadaşa birakmistim hava alanın benide alsın diye eds den hız cezası yemiş 200 gayme odedim. 4000/200=20 ceza eder, hani 26 değil miydi veya %30 astiysa 10 ceza eder.
78 ceza =2*3*13 yada 26*3 her geçiş için 3 ceza puanı mı? 3 ceza puanı diye bir şeyde yok..

Polis idari ceza keser bunun sana gire bana giresi olmaz hafifletici veya ağırlaştırılmıs cezası da olmaz. Böyle bir şeye mahkeme karar verir. Ne zaman yakalandı ne zaman yargılandı ne zamana bu cezayı aldi.

Gazeteciye şey yapmamak lazım o da ne yapsın ekmek parası bir şeyler yazması lazım.

Motosikleti
Tracer 7
Ben ölmüşüm haberim yok... [yaş 43] ıhhh...bastonum nerde...:mrgreen:

22 yaşındayım madem 45 te ölecez, evlenek bari... Peace Sells çalabilecek tekniğe sahip kızlar eklesin::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::

Biz yaşı futbola göre değerlendiriyoruz.Futbolcu adam 34'e geldiğinde yaşlı deriz.(Halbuki daha genç) ama teknik direktör olmak için genç bir yaştır.Siyasi biri olmak içinse daha çocuktur.

30 bi bayanın en güzel olduğu yaştır

Sahsi kanaatim su ki 20 leri hizli bilincsiz yasamisim 30 larda keyif baska hayat daha sindire sindire oluyor bende katılıyorum en guzel donem 30 lar :))
Futbol mantığıyla erkeklerin hemen 30 a neden yasliyi anlamasi da cinsiyet farki :)

Arkadaşlar bu asparagas değil. Facebookta bu paylasildiginda olaydaki kisi yorum yapmisti hatta "laflariniza dikkat edin oyle yazin" gibisinden. Adam gercek profilinde falan cezayi vs paylasmisti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Google haberi tarafınca çıkmıyor. Böyle bir haber olsa en az 4_5 gazete yazar. Kaynak yok Facebook yorum yazmış diyorsun link gönder bakalım . Hala aspargaz olduğu dusuruyorum

127

Bana sahte gibi geldi. Hız denemesi yapan adamın aklına ilk gelecek şey plakayı sökmek olurdu. Ceza derdi olmaz bu sayede.

Bana göre gençlik yasi max. 25 sonrasinda yetiskinlik donemi yavastan baslar. Ama siz yine iyisiniz gecen bir tanidik vefat etti arkasindan gencecik adam gitti diye konusuyodular adam da 63 yasindaydi.

Mt-7 si olan herkes genctir abi sen ustune alinma :)

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Kaçılın! Kırk dokuz yaşının sonunda motora başlayıp elli yaşında tekrar üniversiteye başlayan hortlak geldi. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar