Proust 1912 kullanıcısının son içeriği

1. Proust 1912

Pulsar rs 200 2. Vitese zor geçmesi hk.

Herkese selamlar; Motorum 2400 kmde. Sabahları işe gitmek için motoru çalıştırıyorum ilk 5-10 dakikada 2. vitese çok güzel bir şekilde geçerken 5-10 dakika sonrasında 2. Vitese geçmek ölüm oluyor. Ama bu sorunu sadece 2. Viteste yaşıyorum ve genellikle 1’den 2’ye geçerken oluyor. Diğer viteslere...
  2. Proust 1912

Muayeneye giderken ceza yedim

Herkese selamlar; Aracın muayenesi biteli 4 gün olmuştu, yarına muayene randevusu almıştım akşam arkadaşı eve bırakıp dönerken hiç olmayacak bir yerde polis çevirdi, aracın muayenesinin olmadığını belirtip yarına randevu aldığımı söyledim, muayene için gelen mesajı gösterdim ama hiç gözümün...
  3. Proust 1912

Kask temizliği

Herkese selamlar; Kaskınızın dış yüzeyini ve vizörü nasıl temizliyorsunuz? Özellikle sinek, böcek lekelerini nasıl çıkarıyorsunuz?
  4. Proust 1912

Akaryakıta 3₺ zam gelebilirmiş

https://www.aykiri.com.tr/akaryakita-3-lira-zam-gelebilir/15020/
  5. Proust 1912

Siz olsanız 60-65k civarına hangi motoru alırdınız?

Herkese selamlar; 60-65k bütçe ile hangi motoru alırdınız? A2 ehliyete uygun, daha çok şehir içi kullanılacak
  6. Proust 1912

Zincir germe üzerine

Herkese selamlar; Motorun zinciri biraz bollaşmış gibi geldi onu gereceğim fakat motorda orta ayak yok. Yan ayakta bu işlemi yapsam bir sıkıntı olur mu? Motorun düz bir zeminde düz mü durması gerekiyor?
  7. Proust 1912

Yürüme hızında gelen ses pulsar rs200

Herkese selamlar; Motoru kaldırırken ve yürüme hızında giderken cik cik diye bir ses geliyor, biraz hızlanınca ses kayboluyor. Gazı kesip yürüme hızına düşünce o ses tekrar ortaya çıkıyor. Sizce sebep ne olabilir?
  8. Proust 1912

Artan motosiklet sayısı

Son günlerde dikkatimi çeken bir durum: Bulunduğum şehirdeki motosiklet sayısı geçen yıllara göre artmış gibi gözüküyor bu da beni sevindiriyor fakat aynısını ekipman konusunda söyleyemeyeceğim ne yazık ki. Gördüğüm her 10 motosiklet sürücüsünün 6’sında kask bile yok. Geriye kalan kısımda da...
  9. Proust 1912

İntercom önersi

Herkese selamlar; Arkadaşlar 200-300₺ arası sadece müzik dinlemek için kullanacağım bi’ intercom almayı düşünüyorum. İntercom piyasasını çok da iyi bildiğim söylenemez, eğer bu bütçelere bulamazsın derseniz bütçeyi biraz daha arttırabilirim. İntercom yerine kulaklık önerecek arkadaşlar da...
  10. Proust 1912

Şerit içinde konumlanma problemi

Herkese selamlar; Şehir içi trafiğinde daha fazla bilgi toplamak ve önümü görmek için bazen şeridin sağında ya da solunda konumlanıyorum fakat arkamdaki araç bir anda yanımda bitiyor veya aynı şeritten beni geçmeye çalışıyor. Ne yaptığını sorunca da ortadan git o zaman diyor. Siz konumlanmada...
  11. Proust 1912

Trafik terörü

İki gün önce şahit olduğum bir olayı anlatacağım. Olay d 100 karayolunda meydana geliyor. Sağ şeritte bir motorsiklet 50-60 km hızla ilerliyor, artçısı da var fakat artçıda kask bile yok. Motorsikletin arkasında, fabrika çalışanlarını taşıyan bir servis aracı ilerliyor fakat böyle bir denyoluk...
  12. Proust 1912

Pantolon önerisi

Herkese selamlar; Aşağı yukarı 1.000₺ bütçe ile alınabilecek pantolon arıyorum. Bu konu hakkında daha önce açılan konuları okudum. Güncel tavsiyelerinizi de bekliyorum. Yaşadığım yerde motorsiklet ekipmanı satan tek bir yer var ve genel olarak önerilen markaların modelleri yok. Yani deneme...
  13. Proust 1912

Rs200 ön sipariş sevkiyatı hk.

Herkese selamlar; Nisan başında ön ödemesini yaptığım rs200 sipariş 31 mayısta İstanbul’a gelmiş. Yetkililerle bugün irtibat kurdum, cuma gününe kadar bizden sevkiyatı sağlanır dediler. Sevkiyata çıktıktan sonra tahmini olarak elime ne zaman ulaşır? Daha önce benzer bir süreç yaşayan varsa ve...
  14. Proust 1912

Motorsiklet ile arabalı vapur kullanımı hk.

Herkese selamlar; Motorsiklet ile arabalı vapur kullanacağınız zaman sırada bekliyor musunuz? Eğer beklemiyorsanız bir sorun yaşadınız mı? Motorsikleti park ettikten sonra eğer dalga varsa ve vapur sallanıyorsa ne yapıyorsunuz?
  15. Proust 1912

Sigortası devam eden motoru satıp yeni motor alırken sigorta işlemler

Herkese selam; Sigortası devam etmekte olan motoru satıp yeni motor aldığımızda sigorta için nasıl bir işlem yapmalıyız? Eski motorun sigortası 2021 aralık ayında bitecek(mart ayında sattım), yeni motor ise mayıs sonu haziran başı gibi elimde olacak. Benim merak ettiğim; yeni motora sıfırdan bir...

Yeni mesajlar