Pantolon önerisi

Herkese selamlar;
Aşağı yukarı 1.000₺ bütçe ile alınabilecek pantolon arıyorum. Bu konu hakkında daha önce açılan konuları okudum. Güncel tavsiyelerinizi de bekliyorum. Yaşadığım yerde motorsiklet ekipmanı satan tek bir yer var ve genel olarak önerilen markaların modelleri yok. Yani deneme şansım olmayacak büyük ihtimalle. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Ben de bugün aldım. Motomax'a 4riders'ın cordura jean'leri gelmiş.
Daha önce de riderdenim'in ürünlerine bakmıştım. O da cordura kumaş. Korumalari 2 seviye diz diye hatirliyorum ikisini de. 1000 tl alti ve yerli üretim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Herkese selamlar;
Aşağı yukarı 1.000₺ bütçe ile alınabilecek pantolon arıyorum. Bu konu hakkında daha önce açılan konuları okudum. Güncel tavsiyelerinizi de bekliyorum. Yaşadığım yerde motorsiklet ekipmanı satan tek bir yer var ve genel olarak önerilen markaların modelleri yok. Yani deneme şansım olmayacak büyük ihtimalle. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Tekirdağ'dan İstanbul yakın sayılır.
Bir gün gelip Kadıköy'de hasanpaşa'daki dükkanları gezin aradığınızı bulursunuz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motosiklet kotu almanızı öneririm. Yerli üreticilerden Rider Denim ve Tech90 güzel işler yapıyorlar. Tech90'nun Vecton diye bir markası var, sanırım ihracat için bu markayı kullanıyor.Vecton'da özellikle seri sonu olur, outlet olur indirimli, güzel kotlara rastlamak mümkün.

Motosikleti
Yok
Instagram'da Cem Ironbutt hesabina bakin. Daha once Riderdenim tarafindan satilan ama eski donem olan kullabilmamis motosiklet pantolonlari satiyorlar su an.O hesaba forum ya mesaj gonderin bilgi verirler.

Motosiklet kotu almanızı öneririm. Yerli üreticilerden Rider Denim ve Tech90 güzel işler yapıyorlar. Tech90'nun Vecton diye bir markası var, sanırım ihracat için bu markayı kullanıyor.Vecton'da özellikle seri sonu olur, outlet olur indirimli, güzel kotlara rastlamak mümkün.

Tech90 kalite olarak iyi olsa da müşteri memnuniyeti sıfır ve beden yok,kalıptan kalıba beden değişiyor .Çalışanlar pek yardım sever değil.1 pantalon aldım vecton.com.tr den 1 ay sonra para iadesini anca aldım.Hasanpaşada riderdenimden aldım en sonunda memnunum şuan .Ne zaman soru sorsam hepsine hemen dönüş yaptılar.Sas-tec kaliteli korumalar var diz ve belde , sadece kalça ve dizlerde kevlar (aramid) kumaş var.Site4den alışveriş yaparken boy ve kilonuza göre uygun beden için arayıp haber veriyorlar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tech90 kalite olarak iyi olsa da müşteri memnuniyeti sıfır ve beden yok,kalıptan kalıba beden değişiyor .Çalışanlar pek yardım sever değil.1 pantalon aldım vecton.com.tr den 1 ay sonra para iadesini anca aldım.Hasanpaşada riderdenimden aldım en sonunda memnunum şuan .Ne zaman soru sorsam hepsine hemen dönüş yaptılar.Sas-tec kaliteli korumalar var diz ve belde , sadece kalça ve dizlerde kevlar (aramid) kumaş var.Site4den alışveriş yaparken boy ve kilonuza göre uygun beden için arayıp haber veriyorlar.

Ben zaten kıyafet konusunda "denemeden alma" mantığındayım, o nedenle bu tip alışverişlerimi online platformlardan almayıp deneyerek alıyorum. Vecton mağazasından alışveriş yaptığım dönem mağaza personeli kızcağız bana çay bile ikram etmişti kış vakti. Sizin başınıza gelen hadiseye üzüldüm. Ben de bana hediye gelen Riderdenim kot için paçaları kısaltmaya ihtiyaç duydum, kime yaptırırız nasıl yaptırırız diye sorduğumda Hasanpaşa'daki mağazada bulunan aga bir tarafına sallamadı, "bilemem" dedi. Benim o mağazadan olumsuz bir izlenimle ayrılmam ürünlerinin bomb.k olduğu anlamına gelmiyor. Misal haftaya gidip Efil File pantolon ve mont alacağım o agayla minimum şekilde muhattap olarak.

Efil file pantolona bakıyorum rider denimden. Daha önce kullanan var mı acab

Hemen hemen her markayı almış biri olarak Biker Jeans tavsiye ederim. çok çeşitli ve güzel modelleri var.

Motosikleti
Riderdenim'in bora modeli ile kışın hiç üşümedim, yazın da terletmiyor hatta bütün gün ofiste çalışabiliyordum. Beli yüksek yani belden soğuk almıyor bu özelliği iyi.

Motosikleti
Riderdenim'i tavsiye etmiyorum. Tech90 alın geçin.

Biri tech-90 tavsiye etmiyor siz riderdenim tavsiye etmiyorum yazmışsınız. Kafamız karışıyor, ne alıcaz o zaman diyoruz.
Riderdenim tavsiye etmemenizin nedenini yazarsanız çok daha iyi anlarız. Mesela tech-90 tavsiye etmeyen biri bedenlerinin birbirini tutmadığını yazmış, makul bir neden, demek ki mağazadan deneyerek alsak bu sorun çözülecek başka bir sorunu yoksa sorunsuz kullanırız anladım. Riderdenim için de biri hasanpaşa mağazasındaki görevliden rahatsız olmuş, bu da makul bir neden, mesela ben de aynı mağazadan deneyerek aldığımda demek ki o görevliye denk gelmemiştim sorun yaşamamıştım. Böyle nedensiz tavsiye etmiyorum diye yazılınca hiç tecribesi olmayanların kafası karışıyor yalnızca.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Biri tech-90 tavsiye etmiyor siz riderdenim tavsiye etmiyorum yazmışsınız. Kafamız karışıyor, ne alıcaz o zaman diyoruz.
Riderdenim tavsiye etmemenizin nedenini yazarsanız çok daha iyi anlarız. Mesela tech-90 tavsiye etmeyen biri bedenlerinin birbirini tutmadığını yazmış, makul bir neden, demek ki mağazadan deneyerek alsak bu sorun çözülecek başka bir sorunu yoksa sorunsuz kullanırız anladım. Riderdenim için de biri hasanpaşa mağazasındaki görevliden rahatsız olmuş, bu da makul bir neden, mesela ben de aynı mağazadan deneyerek aldığımda demek ki o görevliye denk gelmemiştim sorun yaşamamıştım. Böyle nedensiz tavsiye etmiyorum diye yazılınca hiç tecribesi olmayanların kafası karışıyor yalnızca.

Kesinlikle katılıyorum. Ben mesela Riderdenim kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Ama bi düşündüm acaba neyinden memnun kalmadı diye.

Yazarken link vermek aklımdaydi ama bakılmaz diye koymamıştım. Hata benim buyurun tabi. Tüm konuyu okumaya erinmezsiniz umarım :)
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/185441-riderdenim-karayel-pantolon-sorunu.html

Motosikleti
Yok
Efil file pantolona bakıyorum rider denimden. Daha önce kullanan var mı acab

Var, kullaniyorum. Kutahya uzerinden Denizli'ye geldim uzerimde "Efil" ile. Kutahya'da olmadik yerlerim usudu, Denizli'de cok ise yaradi. Guzel urun, tek kotu yani tek renk siyah. Kalca korumalari Level1, diz korumalari Level2.

İlk korumalı pantolonum riderdenim diğerleri nasıl bilmiyorum ama sürmediğim günlerde bile giyiyorum aşırı rahat. Fiyatı da bu yüzden yüksek diye düşünüyorum

Ben zaten kıyafet konusunda "denemeden alma" mantığındayım, o nedenle bu tip alışverişlerimi online platformlardan almayıp deneyerek alıyorum. Vecton mağazasından alışveriş yaptığım dönem mağaza personeli kızcağız bana çay bile ikram etmişti kış vakti. Sizin başınıza gelen hadiseye üzüldüm. Ben de bana hediye gelen Riderdenim kot için paçaları kısaltmaya ihtiyaç duydum, kime yaptırırız nasıl yaptırırız diye sorduğumda Hasanpaşa'daki mağazada bulunan aga bir tarafına sallamadı, "bilemem" dedi. Benim o mağazadan olumsuz bir izlenimle ayrılmam ürünlerinin bomb.k olduğu anlamına gelmiyor. Misal haftaya gidip Efil File pantolon ve mont alacağım o agayla minimum şekilde muhattap olarak.

Cümleye başlarken de dedim ürünler kalite olarak iyi hakkını yemem ama Türkiye'de çeşit yok beden yok .Motosiklet aksesuarları ucuz ürünler değil belli bir bütçe ayırıyoruz biraz ilgilenilmesini beklemek de hakkımız bence soru sorduğum da cevap alabilmeliyim.Muhtemelen riderdenimde aynı kişi 1 pantalon bedeni için 3 kere beni aradı (ben mail attım) en sonunda mağazaya gittim birlikte kontrol ettik ve memnun ayrıldım.

AEA videolarını izledik hepimiz tech90 ı da orda gördüğüm için araştırıp vecton u buldum. Ama bahadır imrehan a ulaşıp görüşmek istedim gerçekten .Sitede bakın bedeninizi arayın kaç pantalon bulabiliyorsunuz.Ben siteden aldım ürünü mağazaya gittim caddede beden bulamadım 2 hafta içinde temin ederiz dediler 2 hafta bekledim .Ne arayan ne soran oldu.Ben bu deneyimimi anlattım marka kötülemek değil derdim .Hatta riderdenime de soğuktum .Aramid -kevlar muhabbeti nedeniyle gerçekten çok araştırdım bu konuları tecrübesizim neticede :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar