PrOleTeR kullanıcısının son içeriği

1. PrOleTeR

GT 250r (Siyah)...

Arkadaşlar balıkesirde ikamet ediyorum ,motorum 3900km de olup ailevi nedenlerden ötürü satılıktır(motoruma doyamadan), kazası belası yoktur.Üzerindeki yazılar stickerdır keyfe keder sökülebilir.Bakımına gelince 300 ,1000(genel bakım) ve 2000 km lerde yağı servisinde değiştirilmiştir.Rodajını...
  2. PrOleTeR

(lütfen yardım)motorun yağ camındaki buğulanma..

Arkadaşlar size bir sorum olacak benim motosikletim 288 km(hyosung gt250 r)de ve aklıma takılan bir durum var;Şimdi motor üzerinde yanda yağ seviyesini gözlemliyebileceğimiz cam bölüm var, orada bakıyorum camda buğu oluyor bu havalarda normal olduğu söylendi bana, motor ısındığında değil ama...
  3. PrOleTeR

Yeni motosikletim vs Ben...

Evet arkadaşlar sonunda bende cbr 125'imi satıp hyosungcu oldum boyum 1.87 olduğu ve cbr küçük geldiği için böyle bir tercih yaptım.Şimdilik 220 km deyim ve çok memnunum budan sonrada inşallah yüzümü kara çıkartmaz.Buyurun fotolar ; Voodo gibi maşallah :)
  4. PrOleTeR

CBR 125 2005 model

Arkadaşlar balıkesirde oturuyorum,motorum 2300 kmde olup rodajı itina ile tamamlanmıştır.Arka lastik 130/70 IRC orjinal markasıyla kalınlaştırılmıştır(takalı 500 km oldu).Ön lastik 100/80 yine orjinaldir.Herhangi en ufak bir kazası veya yan yatması bulunmamaktadır.Fiyat :4000 ytl.Pazarlık payı...
  5. PrOleTeR

SELAM DOSTLAR..

Merhaba arkadaşlar en nihayetinde bende aranızdayım artık,cuma günü itibariylede motoruma kavustum cbr 125r aldım uzun arastırmalar sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda..Kendimi tanıtayım Balıkesirliyim 27 yaşındayım(hoş motor aşkının yaşı olmaz),özel bir tıp merkezinde tomografi ve röntgen...

Yeni mesajlar