SELAM DOSTLAR..

Merhaba arkadaşlar en nihayetinde bende aranızdayım artık,cuma günü itibariylede motoruma kavustum cbr 125r aldım uzun arastırmalar sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda..Kendimi tanıtayım Balıkesirliyim 27 yaşındayım(hoş motor aşkının yaşı olmaz),özel bir tıp merkezinde tomografi ve röntgen teknikeri olarak çalısıyorum..Yeni evli olmama rağmen eşimi kandırıp bir motor sahibi oldum nihayet :cherry: ,ruhsat ehliyet işlerinide hallettikmi yollardayız evvelallah..Şimdi resim diyeceksiniz arkadaştan digital makineyi alınca söz resim eklerim..Selamlar.. :)

Motosikleti
Su Motoru
Ahanda hemşerim gelmiş :). Ben her ne kadar İzmir/Bornova doğumlu olsamda baba tarafı Balıkesir/Gönenlidir. Hoşgeldin arkadaşım aramıza, kazasız, belasız, mutlu günlerde kullanırsın inşallah motorunu ...

hoşgeldin dostum.seninle hemşo sayılırız. ben uşak karahallılıyım. annem manisa salihli. akrabalar izmirde. metal dostum teyzem bornova migrosun arkasında oturur. bayraklıda urlada akrabalarda bir hayli. neyse almışın motoru hadi hayrını gör.

Sağolun dostlar hoşbulduk..Metal kardeşim canın baba toprağına gelmek isterse herdaim beklerim şöyle bi turlarız inşallah.. :)

Motosikleti
Su Motoru
PrOleTeR, kardeş ilerde emekli olduğum zaman filan eğer Gönen aynı Gönen olarak kalırsa orada bir ev yaptırıp veya olanlardan birisine yerleşmek tek isteğim. Doğasına, insanına, kışına ve yazına, kendine özgü kokusuna, çingenelerine hastayım o memleketin :). Sanırım 50 yaş üstü ve imkanı olan herkez için en güzel yerlerden birisi Gönen. Offf offf belki gelirim izinimin olduğu sıralar. Ama kışa denk geliyor iznim nasıl gelinir oralara kadar motorla ve o soğukta bilemiyorum ...

Hoş geldin hocam, yollarda görüşürüz. Az kaldı eylülden sonra Balıkesir, Bursa dahada neresi varsa oralardayız. Görüşürüz.

PrOleTeR hoşgeldin aramıza, güzel motor tercihi yapmışsın. evlilik için de tebrik ederim :rendeer:

Arkadaşlar tüm iyi dilek temenni ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim :) tekrar hoşbulduk yolu balıkesirden geçen tüm dostları beklerim,selam bin selam.. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar