Yeni motosikletim vs Ben...

Evet arkadaşlar sonunda bende cbr 125'imi satıp hyosungcu oldum boyum 1.87 olduğu ve cbr küçük geldiği için böyle bir tercih yaptım.Şimdilik 220 km deyim ve çok memnunum budan sonrada inşallah yüzümü kara çıkartmaz.Buyurun fotolar ;

resim0027fk.jpg

resim0031uc.jpg

resim0058yl.jpg

resim0073pn.jpg

resim0095fj.jpg

resim0136wm.jpg

Voodo gibi maşallah :)

hayırlı olsun! kazasız belasız, rüzgarı bol günler dilerim...

Hoş geldin aramıza nazar boncuğunu takmayı unutma kazasız belasız inşallah maliyet ne oldu sakıncası yoksa deneyimlerini bekliyoruz....

Hayırlı uğurlu olsun. Yaza izmir turuna doğru çıkarsın herhalde o zaman masada anlatırsın deneyimlerini...

Sağolun arkadaşlar temennileriniz için teşekkürler.thundersss kardesim maliyeti plaka dahil 3 taksit 8.250 oldu ötv den kaçamadım :pr:

PrOleTeR' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar temennileriniz için teşekkürler.thundersss kardesim maliyeti plaka dahil 3 taksit 8.250 oldu ötv den kaçamadım :pr:
Sağlık olsun buradada tam tamına aynı fiyat İzmire bekleriz...

Allah için fotolar iç yakıcı :).. Hadş Güle güle kullan kardeş.. :rendeer:

Evet evet izmire gelmeye niyetliyim balıkesire çok yakın hanımla gezmeye filan çıkacaz ama havalar henüz onun için müsait değil bana kalsa yarın çıkarım yolada neyse gelmeden haberleselimde tanısalım muhabbet edelim çok güsel olur:)

Bekleriz baksana İstanbul organizasyonu patlatıyor bizde bir şeyler yaparız inşallah 16 mayısta ehliyetide alıyorum hayırlısıyla rahat rahat kullanırım...

Hayırlı uğurlu ollsun...motor şov yapmış resmen..tabi üstünde de sen :)
cbr ye oranla epey bir rahatlamışsındır

hayırlı olsun arkadaşım. Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmanı nasip etsin.

cok yakışıklı alet maşallah... kazasız belasız kullanman dileğiyle..

Saolun dostlarım binlerce teşekkürler, cbr a göre daha iyi geldi belli bi tork artısı var özellikle 3. vitese bayıldım 4-5 bin devirden sonra iki zamanlı gibi çok güzel hızlanıyor,gelirseniz balıkesire beklerim sahile altınoluk ayvalık akçay gezeriz süper olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar